top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Vera Díez-Madroñero Macías i Alba Gómez Giménez triades Falleres Majors de Benetússer 2020

  • L'acte va servir per a donar començament l'exercici faller 2020 en la localitat i per a acomiadar a les falleres majors 2019 Natalia Torres i Inmaculada Agapito

Falleres Majors de Benetússer 2020 // Foto: Ajuntament

Benetússer va celebrar divendres passat en el Centre Cultural El Vaig moldre l'acte d'elecció de les Falleres Majors del municipi per a l'exercici 2020. La xiqueta Vera Díez-Madroñero Macías representant de la comissió Falla Rajolar i la senyoreta Alba Gómez Giménez de la comissió Plaça Lepant van ser les triades per a ser les màximes representants de la festa fallera en la localitat.


Vera té 10 anys i enguany començarà 5é de Primària en el Col·legi La nostra Senyora del Socors. És una xiqueta molt activa, li agrada “inventar coses a casa”, toca la guitarra i el piano, juga a bàsquet, futbol i practica karate. Reconeix que li fa “molta il·lusió” ser fallera major infantil de Benetússer i que va viure el moment de l'elecció “amb molts nervis” pel fet que hi havia dues candidates més. Vera representa a la comissió Falla Rajolar que enguany celebra la seua 40 aniversari.


Alba per la seua part no és la primera vegada que exerceix de màxima representant de les Falles de Benetússer ja que va ser Fallera Major Infantil en 2013. Com Vera, Alba també és una veïna molt activa, va ser festera en les Festes Majors fa dos anys i, a més de ser fallera de la comissió Plaça de Lepant, és voluntària en l'organització de la Fira Associativa i Comercial. Alba va viure el moment amb una mica més de calma que Vera posat que era l'única candidata al tron. Té 19 anys i treballa com a agent d'assegurances a Saint Lucia. Després de l'acte reconeixia que havia meditat la decisió de presentar-se i que creia que era “el millor moment per a poder ser Fallera Major”.


L'acte va servir també per a acomiadar a les que fins al divendres ocupaven el tron de màximes representants de les Falles a Benetússer Natalia Torres Martí i Inmaculada Agapito Tébar. Les Falleres Majors 2019 van deixar el seu càrrec després de dos emotius discursos que van emocionar als centenars d'assistents que van abarrotar l'auditori del Centre Cultural El Vaig moldre.


Per la seua part l'alcaldessa de Benetússer i presidenta executiva de la Junta Local Fallera del municipi Eva Sanz Portero va agrair el “esforç i la dedicació” de Natalia i Inmaculada durant el passat exercici en el qual les dues falleres “sempre van tindre un somriure en els seus rostres malgrat el cansament”. A més va voler desitjar “un any màgic” a les noves Falleres Majors Vera i Alba.


El món faller de Benetússer va conéixer també durant l'acte a les xiquetes i senyoretes que ocuparan les corts d'honor de les Falleres Majors 2020.


CORT D'HONOR FALLERA MAJOR INFANTIL BENETÚSSER

  • Lola Villanueva Tomas

  • Úrsula Martín Gil

  • Ariadna Martín Jato

  • Sofia Sánchez Casillas

  • Rocío Luna Gallardo Chaves

CORT D'HONOR FALLERA MAJOR BENETÚSSER

  • Sara Martín García

  • Begoña Soler Vergadá

  • Raquel Macías González

  • Ángela Esther Aliaga Nogues

  • Pilar Rodríguez Ruiz

Les FFMM de Benetússer junt a les seues Corts d´Honor 2020 // Foto: Ajuntament

La niña Vera Díez-Madroñero Macías y la señorita Alba Gómez Giménez elegidas Falleras Mayores de Benetússer 2020

  • El acto sirvió para dar comienzo el ejercicio fallero 2020 en la localidad y para despedir a las falleras mayores 2019 Natalia Torres y Inmaculada Agapito

Benetússer celebró el pasado viernes en el Centre Cultural El Molí el acto de elección de las Falleras Mayores del municipio para el ejercicio 2020. La niña Vera Díez-Madroñero Macías representante de la comisión Falla Rajolar y la señorita Alba Gómez Giménez de la comisión Plaça Lepanto fueron las elegidas para ser las máximas representantes de la fiesta fallera en la localidad.

 

Vera tiene 10 años y este año va a empezar 5º de Primaria en el Colegio Nuestra Señora del Socorro. Es una niña muy activa, le gusta “inventar cosas en casa”, toca la guitarra y el piano, juega a baloncesto, futbol y practica karate. Reconoce que le hace “mucha ilusión” ser fallera mayor infantil de Benetússer y que vivió el momento de la elección “con muchos nervios” debido a que había dos candidatas más. Vera representa a la comisión Falla Rajolar que este año celebra su 40 aniversario.   


Alba por su parte no es la primera vez que ejerce de máxima representante de las Fallas de Benetússer ya que fue Fallera Mayor Infantil en 2013. Como Vera, Alba también es una vecina muy activa, fue festera en las Fiestas Mayores hace dos años y, además de ser fallera de la comisión Plaça de Lepanto, es voluntaria en la organización de la Fira Associativa i Comercial. Alba vivió el momento con algo más de calma que Vera puesto que era la única candidata al trono. Tiene 19 años y trabaja como agente de seguros en Santa Lucía. Tras el acto reconocía que había meditado la decisión de presentarse y que creía que era “el mejor momento para poder ser Fallera Mayor”.   


El acto sirvió también para despedir a las que hasta el viernes ocupaban el trono de máximas representantes de las Fallas en Benetússer Natalia Torres Martí e Inmaculada Agapito Tébar. Las Falleras Mayores 2019 dejaron su cargo tras dos emotivos discursos que emocionaron a los cientos de asistentes que abarrotaron el auditorio del Centre Cultural El Molí.


Por su parte la alcaldesa de Benetússer y presidenta ejecutiva de la Junta Local Fallera del municipio Eva Sanz Portero agradeció el “esfuerzo y la dedicación” de Natalia e Inmaculada durante el pasado ejercicio en el que las dos falleras “siempre tuvieron una sonrisa en sus rostros a pesar del cansancio”.

Además quiso desear “un año mágico” a las nuevas Falleras Mayores Vera y Alba.


El mundo fallero de Benetússer conoció también durante el acto a las niñas y señoritas que ocuparán las cortes de honor de las Falleras Mayores 2020.


CORTE DE HONOR FALLERA MAYOR INFANTIL BENETÚSSER

  • Lola Villanueva Tomas

  • Úrsula Martín Gil

  • Ariadna Martín Jato

  • Sofía Sánchez Casillas

  • Rocío Luna Gallardo Chaves

CORTE DE HONOR FALLERA MAYOR BENETÚSSER

  • Sara Martín García

  • Begoña Soler Vergadá

  • Raquel Macías González

  • Ángela Esther Aliaga Nogues

  • Pilar Rodríguez Ruiz


Informació i fotografíes: Ajuntament de Benetússer


4 visualizaciones0 comentarios

Commentaires


bottom of page