AVIS LEGAL

De festa en festa 2.0 és una web sense ànim de lucre de Rubén Cortés.

Els seus objectius són divulgar la festa de les Falles i altres Festes de la Comunitat Valenciana per el món i oferir notícies sobre les mateixes. D'altra banda, la presència de publicitat en aquesta web té com a fi cobrir les despeses de la mateixa, principalment domini i allotjament.

Les notícies publicades en aquesta web,són gràcies a les comissions, Juntes Locals, Artistes Fallers, etc, on ens fan arribar les seues notícies a través del nostre correu electrònic.

CONDICIONS D'ÚS

Drets d´autor

Els textos publicats en aquesta web, excepte esment exprés en contra, són propietat intel·lectual de Rubén Cortés o de les comissions falleres, JLF o Artistes que col.laboren en la web. Queda prohibida la seua reproducció total o parcial en qualsevol mitjà sense el permís del seu autor, especialment si es van a usar amb finalitats comercials. Les mateixes condicions s'apliquen a les imatges amb el logotíp de dfef en les imatges i altres obtingudes o elaborades expressament per a la web, així com al logotip i resta d'imatge de la mateixa o imatges de les falles plantades que son del nostre col.laborador "La Ruta Fallera" 

Política De Protecció De Dades Personals

Per a utilitzar alguns dels serveis o accedir a determinats continguts, haurà de proporcionar prèviament certes dades de caràcter personal, que solament seran utilitzats per al propòsit que van ser recopilats. El tipus de la possible informació que se li siga sol·licitada inclou, de manera enunciativa més no limitativa, el seu nom, adreça de correu electrònic (e-mail), data de naixement, sexe, país i ciutat d'origen, entre uns altres, no tota la Informació sol·licitada al moment de participar en el lloc és obligatòria de proporcionar-se, excepte aquella que considerem convenient i que així se li faça saber.

Com a principi general, aquest lloc no comparteix ni revela informació obtinguda, excepte quan haja sigut autoritzada per vostè, o en els següents casos: a) Quan li siga requerit per una autoritat competent i previ el compliment del tràmit legal corresponent i b) Quan segons el parer d'aquest lloc siga necessari per a fer complir les condicions d'ús i altres termes d'aquesta pàgina, o per a salvaguardar la integritat dels usuaris o del lloc. Haurà d'estar conscient que si vostè voluntàriament revela informació personal en línia en un àrea pública, aquesta informació pot ser arreplegada i usada per uns altres. Nosaltres no controlem les accions dels nostres visitants i usuaris.

Responsabilitat

De festa en festa 2.0 no es fa responsable de les notícies o fotos publicades en la nostra web o en les xarxes socials. A més tampoc ens fem responsables dels comentaris dels usuaris en aquestes publicacions. Si veiem en les publicacions paraules d'odi, insults, entre uns altres, seran esborrats immediatament i si es publiquen comentaris ofensius en les nostres publicacions en les xarxes socials seran també esborrades i a més els esborrarem o bloquejarem les seues accions en els nostres perfils oficials.

Per a mes informació, ens pots buscar en les xarxes socials oficials o ens pots enviar un correu electrònic.