top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

València obri el termini de sol·licitud de la subvenció per al suport a Artistes Fallers

  • Pilar Bernabé: “Volem donar suport a aquells sectors formats per artistes fallers i carrossers, subvencionant part de les despeses corrents de les seues activitats”

L'Ajuntament de València, a través de València Activa, obri el termini de sol·licitud de la subvenció municipal per al suport a artistes fallers i carrossers 2020 des del dia 23 de juliol. La convocatòria, que ha sigut publicada en el Butlletí Oficial de la Província de València (BOP), es podrà sol·licitar fins al pròxim 11 d'agost.

Esta subvenció, que va dirigida a aquells artistes fallers i carrossers que desenvolupen la seua activitat a la ciutat de València, té com a objectiu preservar i fomentar la continuïtat dels oficis tradicionals en la base de les festes de la ciutat de València.

“Amb esta subvenció volem donar suport al sector empresarial format pel conjunt d'artistes fallers, així com al sector format per carrossers, subvencionant part de les despeses corrents de les seues activitats”, ha destacat la responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, durant la seua visita a la ciutat de l'Artista Faller.

Tal com ha recordat la regidora, “es destinaran 200.000 euros a esta subvenció”, amb els quals “se subvencionarà el 100% del total de les despeses subvencionables, podent rebre cada artista faller o carrosser, com a màxim 8.000 €”.

“Després de la cancel·lació de les Falles 2020 i la resta d'esdeveniments festius, des de l'Ajuntament de València considerem necessari posar en marxa esta línia d'ajudes per a minimitzar l'impacte de la crisi econòmica en el col·lectiu d'artistes fallers i carrossers, amb la intenció que puguen mantindre la seua activitat econòmica”, ha conclòs Bernabé.


Ajuntament de València


20 visualizaciones0 comentarios
bottom of page