top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Una ofrena a favor dels més necessitats a Sant Vicent del Raspeig

  • Sant Vicent estaria en aquests moments celebrant els dies grans de les seues festes del foc


Una ofrena diferent on les flors seran substituïdes per aliments i productes de primera necessitat i en la qual tots tindran un únic objectiu: ajudar als que més ho necessiten. Membres de la Corporació Municipal, la Federació de Fogueres i Barracas, les comissions de les diferents Fogueres i Barracas, entitats festeres, associacions culturals, del major i veïnals, tots ells participaran en aquesta singular ofrena.


Seguint el protocols de seguretat, des de la regidoria de Festes es muntarà en la plaça d'Espanya una taula de recollida. Es disposarà d'un corredor davant delimitat amb tanques de manera que hi haurà una entrada i eixida.


Per a evitar aglomeracions s'han organitzat diferents horaris de matí i vesprada:


  • De 10.00 a 11.30 i de 20.00 a 21.00 hores: Comissions de Fogueres i Barracas, Corporació Municipals i Federació de Fogueres i Barracas.

  • D'11.30 a 13.00 i de 19.00 a 20.00 hores: Entitats festeres, associacions culturals, del major i veïnals

La regidor de Festes, Asun París, ha assenyalat que “Sense perdre l'essència festera que els sanvicenteros i sanvicenteras portem dins, hem organitzat aquesta singular ofrena amb l'únic objectiu d'ajudar. Serà en 2021 quan les nostres festes del foc tornaran amb més força que mai, des d'ací enviar un missatge d'ànim a Foguerers, Barraquers, a les representants tant de la Federació com de les diferents comissions de fogueres, la festa tornarà i podrem gaudir-la com sempre, a 2021 més foc que mai”.


A més l'edil, ha expressat el seu agraïment a la Federació de Fogueres i Barracas pel treball realitzat per a la preparació de l'ofrena i a tots els festers i festeres que el dissabte aportaran el seu granet d'arena en aquest esdeveniment “el primer des que tot el calendari fester es vera suspés per l'arribada de la pandèmia de la covid-19”


El president de la Federació de Foguera i Barracas, Francisco Flores, ha destacat que “després de no poder realitzar les nostres benvolgudes festes, pensem que seria una bona idea poder realitzar una ofrena solidària per a ajudar als més necessitats, després d'una reunió amb la regidoria de Festes ens vam posar conjuntament a treballar. Estem molt il·lusionats que la gent col·labore i poder ajudar i anime a totes les persones de Sant Vicent a col·laborar amb la causa”.


Què donar?


Des de Càritas indiquen que els aliments i productes que més necessiten els usuaris i usuàries són:

  • Productes infantils (llet infantil, cereals, tovalloletes, bolquers)

  • Aliments no peribles (pasta, llegums i arròs tenen molt pel Banc d'aliments, tenen manca de sucre, oli, cacau, ...)

  • Productes de neteja (per a roba i per a la llar)

  • Productes d'higiene (per a totes les edats)

Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig


10 visualizaciones0 comentarios
bottom of page