top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Una cita pirotècnica doble com a preludi a la setmana fallera

  • Les falles Mossén Sorell - Corona i Maestro Gonzalbo - Conde Altea repeteixen la seua "Pòlvora a la vespra"


El pròxim 7 de març els amants de la pirotècnia, com ja va ocórrer l'any passat, tenen una doble convocatòria. Maestro Gozalbo-Conde Altea i Mossén Sorell-Corona, a manera de bestreta a la setmana fallera presenten dues propostes singulars i sorprenents.


A les 20:00 hores, tindrà lloc en carrer Corona, de la mà de la comissió més innovadora de la ciutat, un espectacle signat per pirotècnia Vulcano, amb més de 100.000 trons que seran disparats en temps rècord. A les 21:00 hores, serà el torn de la comissió Maestro Gozalbo-Conde Altea, que presentarà en la seua demarcació un espectacle pirotècnic singular de la mà de FX Caballer, pirotècnia que enguany realitzarà la Nit de Foc i la mascletá del dia de San Josep. Les dues comissions, de manera conjunta, estan treballant en un projecte que es presentarà a l'Ajuntament de València.


El projecte “Pólvora a la Vespra”, que podria iniciar-se en 2021, en el qual les falles dels diferents barris de la ciutat que s'adherisquen a la iniciativa, presentaran els seus espectacles pirotècnics nous el cap de setmana previ a la festa gran.


Les comissions


2 visualizaciones0 comentarios

Comentarios


bottom of page