top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Un 60% dels nostres seguidors d´Instagram voten en contra de l´ informació taurina

Amb esta, ja es la segona enquesta que fem per a saber la opinió dels nostres seguidors sobre les notícies taurines al web.


En esta segona enquesta han votat més de 100 seguidors on ha guanyat el "No" amb un 60% i el "Si" s´ ha quedat amb el 40%.

Votació en Instagram

De festa en festa, aposta per l´informació próxima, festiva, cultural i turística, amb motiu de les suspensions de quasi totes les festes del nostre territori, hem decidit informar més enllá de les festes de la Comunitat, i per aixó durant el que queda de 2020 apostem per més informació cultural i turística i continuarem amb l´informació festiva, fallera, foguerera. I si al acabar l´any veïem que vos interesa el que publiquem continuarem fent publicant més cultura, més turisme i més festes.


A partir del diumenge 5 fins al 19 de juliol, este portal tancarà les finestres per a poder agarrar forces i poder descansar. I tornar amb més força que mai, on començarem una nova temporada.


Una temporada que deuría d´ haber començat en el mes de març, després de les festes falleres, pero per els motius del Covid-19 no hem pogut començar-la.


Amb esta, serà la novena temporada compartint el que més ens agrada, que es informar de les nostres tradiccions, del nostre patrimoni.


Una temporada que ve cargadeta, amb entrevistes falleres, especials....


T´ esperem amb la nova temporada!!


Gràcies per confiar amb nosaltres, gràcies per informarte en valencià i en dfef.


24 visualizaciones0 comentarios
bottom of page