top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Sueca celebrarà les Falles 2020 del 2 al 12 d´ octubre

La Junta Local Fallera de Sueca, en nom de les 16 comissions falleres que la formen, va comunicar la decisió presa en l’Assemblea de Presidents virtual i programada de forma telemàtica, atès l'estat d'alarma pel COVID-19, i en la que van participar els presidents de les 16 comissions falleres de les falles de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes junt al president de la Junta Local Fallera, on es va prendre la decisió de celebrar les falles al mes d'octubre.

La votació amb un únic punt de l’ordre del dia, va tenir per objecte determinar si es celebrava la setmana fallera 2020 al pont d'octubre (dies 2 al 12) o si pel contrari es prolongava aquest exercici faller fins el mes de març de l'any 2021.


El resultat de la votació, que va estar el fruit de sumar els vots de cada comissió (que de forma particular havia sotmès a consulta als seus membres al llarg de la setmana) va ser el següent:

10 comissions van votar per celebrar les falles durant el pont d'octubre; 6 comissions van votar per prolongar l'exercici faller fins el març de 2021; i sense cap abstenció .


Per tant, per majoria s'acordà celebrar les falles al mes d’octubre (sempre i quant les autoritats sanitàries ens permeten la celebració en aquestes dates).


L'Alcalde de Sueca, la Regidora de Festes de l'Ajuntament de Sueca i els Alcaldes-Presidents de les EATIM de El Perelló i Mareny de Barraquetes van estar al corrent de la votació i de la seua decisió , i van prestar en tot moment el seu suport.


Junta Local Fallera Sueca


30 visualizaciones0 comentarios
bottom of page