top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Sant Vicent aprova la convocatòria de subvencions per a la construcció de monuments de fogueres 2021

  • La sol·licitud podrà realitzar-se a partir de l'endemà de la publicació de les bases en el BOP i durant els 15 dies hàbils següents

Aquesta subvenció té per objectiu ajudar amb les despeses d'entitats i associacions festeres relacions amb les Festes de Fogueres i Barraques, que tenint com a finalitat el foment i la promoció de la tradició festera, realitzen actuacions en el terme municipal de Sant Vicent que contribuïsquen a la conservació tradicional de la seua celebració i continuïtat en el temps.


La regidor de Festes, Asun París, ha matisat que “tenint en compte la no celebració de les festes en 2020 per la situació generada per la covid-19, l'objecte d'aquesta convocatòria és el de subvencionar la construcció de monuments de fogueres, que s'haurien d'haver plantat als carrers del nostre municipi al juliol de 2020, de manera que es vegen el menys agreujades possible pels efectes de la crisi sanitària i econòmica derivada per la pandèmia. D'aquesta manera podrem garantir la seua continuïtat en 2021”.


El pressupost que l'Ajuntament destinarà a aquestes ajudes serà de 43.336 euros dividos en dues línies de subvencions: línia 1 ‘Construcció de monuments de fogueres 2021 amb una dotació de 28.890 euros; i línia 2 ‘Construcció de monuments de fogueres infantils 2021’ amb un pressupost de 14.446 euros.


Una vegada publicada en el BOP, les entitats tindran 15 dies hàbils per a presentar la seua sol·licitud. Aquesta haurà de realitzar-se a través de la seu electrònica de l'Ajuntament: https://raspeig.sedipualba.es.


Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig


15 visualizaciones0 comentarios
bottom of page