top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Ricard Balanzá serà l’encarregat de realitzar les falles 2020 de la Falla El Mocador

En seran quatre anys plantant falla amb el jove artista del Camp de Morvedre, després de «Llavors», «Tirant» i «Estimats monstres». Vertaderes obres d’autor que ens han corprés.


Les seues encisadores falles per a infants han capgirat la concepció tradicional de falla, on creativitat, cultura i il·lusió són les noves claus rellevants.


Després d'obtindre nombrosos èxits , l'artista de Benifairó de les Valls , vol consolidar-se com a creador de falles grans. Segons ens apunta Benjamín Alepuz, presidència de la comissió: “Ricard ens ha permés evolucionar a la concepció de falla que volem, més compromesa amb la societat, amb valors humans i amb les Falles.”


Per la seua banda, Hugo Morte, responsable del projecte cultural i social, destaca:” visibilitzar a artistes jóvens del Camp de Morvedre, amb missatge reivindicatiu, positiu i amb perspectiva de gènere, és l'objectiu que la comissió vol durant tot l'any i en les diferents accions que organitze”.


El Mocador com a ens cultural i festiu, treballa de valent, per tal d’oferir a la societat valenciana el seu projecte, amb la màxima cohesió compromesa amb les persones, falles i llibret.



Ricard Balanzá será el encargado de realizar nuestras fallas, infantil y grande, para el año 2020.

Serán cuatro años plantando falla con el joven artista del Camp de Morvedre, después de «Llavors», «Tirant» y «Estimats monstres». Verdaderas obras de autor que nos han seducido.


Después de obtener numerosos éxitos , el artista de Benifairó de les Valls, quiere consolidarse como creador de fallas grandes. Según nos apunta Benjamín Alepuz, presidencia de la comisión: “Ricard nos ha permitido evolucionar a la concepción de falla que queremos, más comprometida con la sociedad, con valores humanos y con las Fallas.”


Por su parte, Hugo Morte, responsable del proyecto cultural y social, destaca:” visibilizar a artistas jóvenes y del Camp de Morvedre y con un mensaje reivindicativo, positivo y perspectiva de género, es el compromiso que la comisión quiere desarrollar durante todo el año y en las diferentes acciones que organice”.


Sus encantadoras fallas para niños y niñas han cambiado la concepción tradicional de falla, donde creatividad, cultura e ilusión son las nuevas claves relevantes.

El Mocador como ente cultural y festivo,trabaja con mucho compromiso, para ofrecer a la sociedad un proyecto con la máxima cohesión, entre personas, fallas y llibret


Informació i fotografía: La Comissió


6 visualizaciones0 comentarios

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page