top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Prop de 1300 persones celebren el tradicional Sopar de Germanor Faller de la FJFS

Dissabte passat, 8 de febrer, es va celebrar, un any més, en l’Hort de Santa María del Puig, el tradicional Sopar de Germanor organitzat per la Federació Junta Fallera de Sagunt. Prop de 1300 persones van acudir a l’acte d’agermanament que va estar presidit per les Falleres Majors de federació, Sandra Ordiñaga i Montalt i Aitana González i Ruiz, acompanyades de les seues respectives Corts d’Honor.


A més dels membres de les 30 comissions falleres que conformen Federació, també van estar presents l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, la regidora de Festes i Cultura popular, Asun Moll, la regidora de l’Ajuntament de Gilet, Pilar González, la regidora de l’Ajuntament de Faura, Consuelo Durán, així com diversos edils i representants de les diferents formacions polítiques de l’Ajuntament de Sagunt.


Després del sopar, les màximes representants de Federació Junta Fallera de Sagunt, Sandra Ordiñaga i Aitana González, van realitzar el tradicional brindis al costat de les autoritats presents, el president de Federació, Jaime Gil i el Vicepresident General, Paco Giménez. La Fallera Major de Federació Junta Fallera de Sagunt va desitjar a tots unes bones falles 2020.


Com a punt i final de la nit, Sandra i Aitana i les seues Corts d’Honor, van ser les encarregades d’obrir el ball al costat dels membres de l’executiva de l’entitat fallera.


Informació i fotografíes: Federació Junta Fallera de Sagunt


9 visualizaciones0 comentarios
bottom of page