top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Programa de Falles La Vall d´ Uixó 2020

La localitat de La Vall d´Uixó (Plana Baixa) celebren les festes de Sant Josep del 29 de febrer al 19 de març. A continuació els mostrem la programació fallera.

PROGRAMA FALLES 2020


DISSABTE 29 DE FEBRER 11:00 h. - 12:00 h. Les comissions falleres portaran els ninots indultats per a l'Exposició del Ninot al Teatre Municipal “ Carmen Tur”.

11:00 h. - 12:00 h. Concentració a la plaça del mercat per començar a montar mesas i paelles.12:00h. - 14:00 h. Dinar de germanor a la Plaça del mercat.

17:00 h. Concentració 17:30 Cridà de les Falleres Majors de la Ciutat i la Presidenta Nata de Junta Local des del balcó de l'Ajuntament, a la Plaça del Centre. En acabar: Passacarrer del Ninot pels carrers de la ciutat. El recorregut serà el següent: Centre, C/ Benigafull, C/ Matilde Bel, avda. Sud oest, Av. Espanya, Av. Llaurador, Av. Cor de Jesús, C/ Benigafull fins al teatre. Al finalitzar aquest acte, inauguració de l'Exposició del ninot al Teatre Municipal “Carmen Tur”.

DISSABTE 7 DE MARÇ 21.00 h.Sopar de Gala Falleres Majors de la Ciutat i les seues corts d´honor en el restaurant LA GRUTA


DIES 12 -13 DE MARÇ Plantà oficial dels monuments fallers. Hauràn d'estar plantats a les 8:00 h. del dia 14 de Març

DISSABTE 14 - DE MARÇ A partir de les 11:00 h. Visita del Jurat Qualificador per avaluar els diversos monuments fallers de la ciutat. L’ordre de la visita començarà per l´ordre de l´ofrena.

17:30 h. Concentració de les diverses comissions falleres a la Plaça del Centre per assistir a l'entrega de premis.

18:00 h. Entrega de premis al Teatre Municipal Carmen Tur.

DIUMENGE 15 DE MARÇ 17:00 h.Concentració de les diverses comissions falleres, a l’encreuament de les Avingudes Sud-Oest, España i Jaume I.

17:30 h. Ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparats, a l´ermita de la Colonia Segarra. Comptará amb la presencia de les FALLERES MAJORS de la Ciutat, Falleres Majors de la Vall d’Uixó dels diferents anys,Junta Local Fallera, representants municipals, Falles dela ciutat, Regina i Cort d’Honor de les Festes Patronals San Vicent Ferrer, Regina i Cort d’Honor de les Festes Patronals Sagrada Familia i Santissim Crist, Falla El Compromís d’Almenara. L’ordre de pujada de les falles de la Vall será Falla el compromis d ´Almenara, Falla Les Llimeres Falla La Que Faltava, Falla L’Ambient, Falla Pensat i fet, Falla Guitarrista Tàrrega, Falla Ja estem tots i Falla Corts Valencianes P-III, Falla Sud-Oest

DILLUNS 16 DE MARÇ 11:00 h. Junta Local Fallera, FALLERES MAJORS y Cort de Honor, presidirán la cremá de la falla de la Llar Sagrada Família.

12:15 h. Junta Local Fallera, FALLERES MAJORS y Cort de Honor, presidirán la cremá de la falla del Centre de Rehabilitació i Inserció Social.

DIMARTS 17 DE MARÇ 11:00 h. Junta Local Fallera, FALLERES MAJORS y Cort de Honor, presidirán la cremá de la falla del Centre Social les Llimeres

12:30 h. Junta Local Fallera, FALLERES MAJORS y Cort de Honor, presidirán la cremá de la falla del Centre de Dìa d`Alzheimer La Plana Baixa.

16:00h. Visita al col.lègi Rosario Pérez

17:00 h. Visita mútua a les Falles de la ciutat. La concentració de les diverses comissions falleres serà a la Plaça de l´Ajuntament. L’ordre de la visita serà: Falla Ja estem tots, Falla La que Faltava, Falla Pensat i Fet, Falla Les Llimeres, Falla Sud-Oest, Falla Guitarrista Tàrrega, Falla Corts Valencianes Poligon III, Falla L`Ambient, Aquest any, sóls es farà un descans i menjar a les falles Llimeres y L´Ambient.

DIJOUS 19 DE MARÇ, FESTIVITAT DE SANT JOSEP 11:00 h. Concentració de les diverses comissions falleres a la Plaça del Centre per assistir a la Missa en honor a Sant Josep.

11:15h. Eixida a la Capella de la Mare de Déu dels Desemparats.

12:00 h. Missa en honor a Sant Josep, a la Capella de la Mare de Déu dels Desemparats. Comptarà amb la presència de les Falleres Majors de la Ciutat, la Junta Local Fallera, Falleres Majors i Presidents de les diverses comissions i autoritats municipals.

14:00 h. Tradicional mascletà a la Plaça del Mercat, a càrrec de l’acreditada pirotècnia local Peñarroja. Les Falleres Majors, Presidents i Presidents infantils de les diverses comissions Falleres junt amb la Presidenta de Junta Local i el Alcalde de la Ciutat, donarant pas tots junts a la mascletá. 20:00 h. Cremà dels monuments fallers infantils que no hagen obtingut el primer premi.

20:30 h. Cremà de la falla infantil guanyadora del primer premi. Comptarà amb la presència de Junta Local i Autoritats municipals.

22:30 h. Cremà dels monuments fallers en ordre invers al premi obtingut

00:00 hores. Cremà Falla guanyadora del primer premi. Comptarà amb la presència de Junta Local i Autoritats municipals.


9 visualizaciones0 comentarios

Kommentare


bottom of page