top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

On i quan es podran tirar petards durant aquestes Falles 2020

  • Queda prohibit disparar qualsevol tipus d´artifici al Jardí del Túria i en zones infantils

El compte arrere per a les Falles 2020 ha començat. A poc més d'una setmana de la celebració de la *Crida el món fester de la ciutat comença a calfar motors per a viure en gran les pròximes setmanes.


Les carpes començaran a ocupar els carrers a partir del 12 de març i amb això arrancarà de manera oficial les programacions falleres de cadascuna de les comissions de la ciutat de València.


Amb la finalitat d'assegurar una convivència fluida entre els fallers i la resta de veïns, per segon any consecutiu l'Ajuntament de València ha elaborat de manera conjunta amb tots els sectors implicats el bàndol faller el qual regula el dia a dia durant la celebració de les festes.


Entre els aspectes inclosos en aquest bàndol destaca l'on i quan es podran tirar petards sense ser sancionat. Doncs bé, segons s'ha acordat es restringeix l'ús de productes pirotècnics a les següents hores:


  • Del 7 al 8 de març, queden prohibits entre les 2 de la matinada i les 7.30 hores del matí.

  • Durant els dies grans de les falles (del 13 al 19) es podran tirar petards durant tot el dia excepte de 2.00 hores a 7.30 hores amb la finalitat de facilitar el descans dels veïns.

  • La resta de dies, s'avança l'hora de restricció i queden prohibits a partir de les 22 hores.


A més, en el bàndol de les Falles 2020 es detalla que queda totalment prohibit disparar qualsevol tipus d'artifici pirotècnic en tot el Jardí del Túria i en les zones de jocs infantils.


Consulta el Ban Faller 2020 ACÍ


12 visualizaciones0 comentarios

Comentários


bottom of page