top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Nomenament de les FFMM de Silla 2020


Falleres Majors de Silla 2020 // Imatge: JLF

El darrer 27 de Juny va tindre lloc al Saló de Plens del Ajuntament de Silla l’acte de Nomenament de les Falleres Majors de Silla per al exercici 2019 – 2020. A l’acte van estar presents l’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, la regidora de Festes Josefina Zaragozá i el regidor d’Interior Felipe Garcia, juntament amb els màxims representas de Junta Local Fallera de Silla i familiars i amics convidats.


Es va tractar de un acte íntim dirigit per el nostre mestre de cerimònies Víctor Jiménez, on es va fer entrega oficial de les actes a les nostres màximes representants per a les Falles 2020: Àgueda Oltra i Bou com a Fallera Major Infantil de Silla i Mònica Rubio i Monfort com a Fallera Major de Silla.


Les Falleres Majors de Silla van estar en tot moment acompanyades per la seua Cort D’Honor formada per: Eva García i Domingo, Irene Travé i Escribano i Ariadna Díaz i Rodríguez.


Raquel Gradoli Guillem, presidenta de Junta Local Fallera, va dirigir unes emotives paraules en les que va agrair tot el treball que ha permés dur a terme aquest acte, va enaltir la relevància que Junta Local Fallera està assolint i va desitjar tota la sort a les nostres màximes representants.


Finalment, les noves Falleres Majors de Silla van concluir l’acte amb uns breus discursos d’agraïment i compromís amb el càrrec per al que han sigut escogides.


5 visualizaciones0 comentarios
bottom of page