top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

La FJFS tria a David Indiano de Rosa com a mantenidor de les Falleres Majors de 2020

Informació i Fotografíes: Federació Junta Fallera de Sagunt


David Indiano de Rosa ha sigut el triat per Federació Junta Fallera de Sagunt com a mantenidor per a exaltar a les Falleres Majors de 2020, Sandra Ordiñaga Montalt i Aitana González Ruiz.


D'aquesta manera, David Indiano agafa el relleu de Gaby Collado, que va ocupar aquesta figura l'any passat, en un dels actes més importants dins del calendari faller, l'exaltació de les màximes representants de Federació Junta Fallera de Sagunt.


L'acte se celebrarà dissabte que ve 14 de setembre a partir de les 18.00 en l'incomparable marc del Teatre Romà de Sagunt.


David Indiano de la Rosa és faller de l'A. de C. Falla Plaza Mare Nostrum, ha sigut president d'aquesta entitat en 2009 i 2010 i president de Federació Junta Fallera de Sagunt en 2011-2014.


El mantenidor ja ha conegut a les futures Falleres Majors en una reunió que ha mantingut amb elles en les instal·lacions de l'hotel NH de Port de Sagunt i en la qual també han estat presents alguns membres de la junta directiva de Federació.


Federación elige a David Indiano de Rosa como mantenedor de las Falleras Mayores de 2020


David Indiano de Rosa ha sido el elegido por Federación Junta Fallera de Sagunto como mantenedor para exaltar a las Falleras Mayores de 2020, Sandra Ordiñaga Montalt y Aitana González Ruiz.


De este modo, David Indiano coge el relevo de Gaby Collado, que ocupó esta figura el pasado año, en uno de los actos más importantes dentro del calendario fallero, la exaltación de las máximas representantes de Federación Junta Fallera de Sagunto.


El acto se celebrará el próximo sábado 14 de septiembre a partir de las 18.00 en el incomparable marco del Teatro Romano de Sagunto.


David Indiano de la Rosa es fallero de la A.C. Falla Plaza Mare Nostrum, ha sido presidente de esta entidad en 2009 y 2010 y presidente de Federación Junta Fallera de Sagunto en 2011-2014.


El mantenedor ya ha conocido a las futuras Falleras Mayores en una reunión que ha mantenido con ellas en las instalaciones del hotel NH de Puerto de Sagunto y en la que también han estado presentes algunos miembros de la junta directiva de Federación.


13 visualizaciones0 comentarios

Σχόλια


bottom of page