top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

La Falla El Cid entrega els Premis Tizona

Ahir vam fer lliurament dels nostres #PremisTizona en la seua IV edició. Enguany les guardonades han sigut Rossana Bernal i González i Ana Paula Moreno i Agud, les mares de les FFMMVV 2019 Sara Larrazabal Bernal i Marina Civera Moreno.


Amb aquest premi es reconeixia la labor tan important que fan totes les mares i pares per les FFMMVV, com el seu sacrifici i esforç fan que aquestes brillen en el seu regnat. Va ser un homenatge a totes les que han sigut i seran i, per extensió, a totes les mares que estan pendents dels seus fills, filles, néts i nétes perquè estiguen sempre perfectes.


Va ser un acte molt emotiu presentat per la mateixa Sara Larrazabal que, aprofitant la seua presència, penjava el quadre en el nostre Casal com a record del seu regnat.


Un acte precedit per la rebuda per les nostres Falleres Majors Paula Besantes i Herrero i Maria Marti Paricio, al costat de Rosa Maria Lopez Olmos que representava a la gestora, a totes les falles de la Agrupació Falles Olivereta. Comptarem amb la presència de les famílies de les premiades que les portaven enganyades a l'acte, amb la visita especial de la Fallera Major de València 2019 Marina Civera Moreno, mitjans de comunicació i els companys i companyes de la comissió que ens van oferir un vi d'honor espectacular.


Com sempre el lliurament del #PremiTizona etigue precedit per la posada en escena i dramatització per part de Rafa Martí, Alicia Arnau y Mapi Fernández del Poema del Mio Cid referent a la famosa espasa. I amb la passada del vídeo de Santos Textil #BendtosVestidores que ens posava en situació.


Gràcies Silu per patrocinar un any més aquests premis que ocuparan un lloc preferent en la llar de les premiades. No dubteu a contactar amb ells per a qualsevol detall que necessiteu per a fer les vostres falles més especials.


Encara que ja hem penjat uns quants resums us deixem les fotos i vídeos de Ramón Alberola Feced Paula Civera Moreno Our Passion Les Falles Falles i tradicions Prompte compartirem les de Manuel De Zayas per a Play Fallas


Enhorabona una vegada més a les premiades i gràcies a tots per la vostra assistència! Tot un honor per a la Falla El Cid.


Informa i fotografíes: La Comissió


4 visualizaciones0 comentarios

Comentarios


bottom of page