top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

La falla Baix la Mar guanya la desfilada de carrosses de les festes de Dénia 2019



La carrossa Wonkaliciós, dels artistes Miguel Ivars i Sergio García es va alçar aquest dissabte a la nit amb el primer premi de la Gran Desfilada de Carrosses de les festes de Dénia. Aquesta obra artesanal va sumar 239 del jurat i es va alçar així amb el banderí de primer premi d'aquesta edició.

Baix la Mar es va dur també el primer premi de comparsa gran, el segon premi de comparsa infantil i el segon premi de caracterització.


El segon premi va ser per a la falla Oeste, amb A l'Oeste, Samba!, obra de Valentín Alcalà, que va rebre 218,2 punts, mentre que el tercer lloc va ser per a la falla Campaments, amb 215,5 punts de la carrossa Atlantida .


En comparses, el segon premi va ser per a la falla Campaments i el tercer premi per a la falla Centro. En infantils, el primer premi se'l va endur la falla Centro, seguida de la falla Baix la Mar i Campaments, que es va alçar amb el tercer premi.


El primer premi de caracterització va ser per a la falla Les Roques, seguida de Baix la Mar i la falla Diana.


Les falleres majors de Dénia, Safir Malonda i Martina Gimeno, van ser les encarregades, al costat dels seus corts d'honor, d'obrir la desfilada d'aquest any. Les màximes representants de les falles de Dénia van comptar amb la companyia de la Bellea del Foc infantil d'Alacant i les seues dames d'honor, i les representants de les festes de Jumilla, Xàtiva, Borriana, Carcaixent, Oliva i Sueca.


Informació i fotografíes: Junta Local Fallera

18 visualizaciones0 comentarios
bottom of page