top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

La Exposició del Ninot 2020 obri les seues portes

  • Consulta els horaris, preus i el que no has de perdre´t


Ninot presentat per la Falla Almirante Cadarso - Conde de Altea --- Imatge: La Comissió

Tret d'eixida a les Falles 2020 amb la Inauguració de l'Exposició del Ninot. Ja pots visitar-la en el Museu de les Ciències fins al pròxim 6 març i triar el teu Ninot preferit perquè se salve de les flames.


Aquest divendres ha tingut lloc la inauguració per part de les falleres majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, que han tallat la cinta per a donar la benvinguda a tots els fallers, visitants i turistes que no vulguen perdre's aquesta gran exposició que l'any passat van visitar més de 100.000 persones, en una edició de rècord de visites


Horaris

Els horaris de visita seran de 10 a 20 hores de dilluns a dijous i de 10 a 21 hores de divendres a diumenge. A més, es tornarà a celebrar la Nit del Ninot, amb un horari extraordinari el pròxim 6 de març fins a la mitjanit.


Preus

  • Entrada General -- 3€

  • Entrada reduïda --- 1,5 € ( per a xiquets de 4 a 12 anys i major de 65 anys)

  • Entrada per a grups (20 persones) --- 2€/pers

  • Socis de la Ciutat de les Arts i les Ciències, persones parades -- 1,5€


Les entrades un any més es podran adquirir físicament en les taquilles però també per totes les plataformes de venda d'entrades de la Ciutat de les Arts i les Ciències. L'entrada, com en anys anteriors, permetrà accedir gratis al Museu Faller i visitar a un preu únic de cinc euros el Museu de les Ciències o L’Hemisfèric.


D'altra banda, l'entrada a l'Exposició del Ninot serà gratuïta per als xiquets menors de quatre anys, per a les comissions falleres i per a les persones amb carnet faller, d'artista faller, de Junta Central Fallera o de Guia Oficial de Turisme.


Premis

La conclusió, com és tradicional, serà a les 15 hores dels dies 14 (per a les seccions infantils) i 15 de març, amb caràcter previ a la lectura del veredicte que salvarà del foc als dos ninots indultats d'enguany.


Sobre les votacions, Fuset ha explicat que enguany es repetirà el projecte pilot per a conéixer quins són els ninots infantils preferits per part dels més xicotets i les més xicotetes.

ALGUNS NINOTS


Ninots de la Falla Maestro Gonzalbo - Conde Altea

Ninots de la Falla Exposició - Micer Mascó

Ninot Infantil de la Falla Barrio Beteró

Ninots de la Falla Duc de Gaeta - Pobla de Farnals

Ninots de la Falla Convent de Jerusalem - Matemátic Marzal

Ninot de la Falla L´Antiga de Campanar


Ninot Infantil de la Falla Ciscar - Burriana


Fotografíes dels ninots: Les comissions


9 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page