top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

III Campionat Faller de Futbol7 de la Ribera Baixa

  • El combinat de jugadors de les falles de Favara es proclama campió del tercer campionat faller de Futbol7 de la Ribera Baixa


El poliesportiu de El Perelló va acollir divendres a la nit el Tercer Campionat de Futbol7 de la Ribera Baixa, organitzat conjuntament per les juntes locals de Sueca i Cullera. Deu van ser els equips participants: les falles Poble Vell, Avinguda d'Espanya i Che Collons de Sueca, Passeig-Mercat, Taüt i Raval de Sant Agustí de Cullera, Poble de Riola, Foc i Tradició de Fortaleny, Vila i Honor de Corbera i Favara.


Aquesta tercera edició, també es va realitzar en horari nocturn, per alleujar el calor de les dates en que s'organitza, com ja es va fer l'any passat amb gran acceptació dels participants, i varen estar presents Bernardo Garrigós, President de la Junta Local Fallera de Sueca, Carlos Ferrer, vicepresident primer, Elena Melero, delegada d’esports i Raquel Fenollar, vicepresidenta tercera de l’àrea d’esports de la Junta Local Fallera de Cullera, Gema Navarro, regidora de festes de l'ajuntament de Sueca, Celia Beltrán, regidora d'esports de l'ajuntament de Sueca, Juan Botella, alcalde de El Perelló i Oscar Torrado, regidor d'esports de l'ajuntament de El Perelló.


Així mateix presenciaren l'acte inaugural les Falleres Majors de Sueca, Helena i Alicia, -les quals feren el “saque d’honor”- i les seues Corts d'Honor.


Fou el combinat de jugadors de les falles de Favara el que es va imposar en la, els segons classificats foren la falla Raval de Sant Agustí de Cullera, tercers la falla Taüt de Cullera, i quart classificat la falla Poble Vell de El Perelló.


El trofeu al porter menys golejat fou per a David Femenia, de la Falla Raval de Sant Agustí de Cullera i el màxim golejador del torneig fou Josep Aranda de la Falla Che Collons de Sueca.


Informació i fotografíes: Junta Local Fallera


148 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page