top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Falles a Juliol o a octubre?

El dia de Sant Josep, el President de la Generalitat, Ximo Puig va anunciar en un programa de TVE, que veu massa prompte anunciar que falles se puguen celebrar en el mes de juliol.

Imatge d´arxiu

Una de les altres dades que es podrien celebrar i és una "opció B" pot ser del 8 al 12 d´octubre amb la festa del 9 d´octubre i del dia 12 d´ octubre.


La "Opció B" de celebrar les falles en el mes d´octubre esta en la taula, ja que no sabem si el coronavirus estará controlat en el mes de juliol, i tindrem que esperar fins que el virus ens deixe gaudir de les Falles 2020.



Falles a Octubre?


Podria passar el següent..


  • Les mascletaes prodrien celebrar-se del 3 al 12 d´octubre.

  • El 9 d´octubre per el mati, se deixaria el mati lliure per a celebrar la festivitat del "Dia dels valencians" amb la Processó Civíca.

  • La Plantà seria la nit del 8 al 9


Ara hi ha que esperar per a vore com evoluciona el virus i vore si finalment es poden celebrar les Falles 2020 en el mes de juliol o pasar-les al mes d´ octubre.

Tot aixó es tindrà que aprovar en l´assamblea de presidents, ja que son els fallers els que tenen l´ultima paraula.


Les Falles als pobles


Que passarà amb les Falles 2020 als pobles? Ixa es la pregunta que es fan als pobles on es celebren les falles.


Els Ajuntaments i les JLF estan pendents de com evoluciona el virus i no diuen en quin mes podria celebrar-se.


Moltes JLF ja varen dir en les seues xàrcies socials que els mesos d´estiu es molt incompatible celebrar les festes falleres, ja que en moltes poblacions celebren les seues "Festes Patronals" . En "De festa en festa" anunciarem les confirmacions de dies, en el web i en xàrcies socials.


66 visualizaciones0 comentarios

Comentarios


bottom of page