top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Esbossos de la Falla José Maestre "El Cid" 2020

Ahir vam tindre un dels actes més importants per a la nostra comissió. Presentàvem els projectes per a les #Falles2020


Agustín Torralba Soto / Atelier 3Diespi presentava M@vilidad S.o.s.ostenible per a la Falla Infantil i Dani Barea Artista Faller presentava *Somiant? per a la Falla Gran. Dos grans projectes que ja desitgem veure plantats en la nostra plaça. Els esbossos eren destapats pels nostres artistes i les Falleres Majors Paula Besantes i Herrero i Maria Marti Paricio, acompanyades del president oficial Emilio Flor Sanchez que va tancar l'acte. Com sempre l'acte va estar ple de sàtira i ironia posada en escena pel grup artístic habitual de la comissió, tot relacionat amb la temàtica dels monuments, comptant amb la visita especial de Giussepe Grezzi i Joan Ribó que ens van presentar el nou model de vehicle sostenible.


L'acte va estar cobert un any més pels amics de Play Radio Valencia que van gravar un programa especial de Play Fallas que s'emetrà d'ací a poc. Gràcies a Vicente Alventosa Carro i Paloma De Rueda Rio per la seua visita.


Així com agrair també la presència dels representants de la Agrupació Falles Olivereta qual no van voler perdre's l'acte després de complir els seus compromisos amb les presentacions de Falla Josep Mª Bayarri - Los Isidros i Pintor Goya Falla a les quals vam tindre l'honor d'acudir també. Van gaudir un any més del meravellós cátering que els vam oferir després de l'acte, preparat per les companyes de la comissió.


La 116 va tornar a demostrar que en la nostra demarcació #volemfalla és una realitat.


ESBOSS FALLA GRAN

Artista: Dani Barea

Lema: Somiant?

Secció: 5ªB

ESBOSS FALLA INFANTIL

Artista: Agustín Torralba Soto

Lema: M@vilidad S.o.s.tenible

Secció: 12ª


Informació i fotografíes: La Comissió


10 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page