top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Encessa de llums: Estos són els horaris i els llocs.


València viu el segon cap de setmana faller del mes de març. I esta vesprada-nit és viura l´encessa de llums de les falles de la categoria A.


A continuació, te contem on i quan és podrán gaudir dels espectaculs de llums un any més. Será des de huí divendres fins a les hores previes a la cremà del dia 19 de març


Sueca – Literat Azorín

L'espectacle està presentat sota el nom ‘Colorines’ i simula una portada de gran grandària i unes garlandes. Tot això a càrrec d'Il·luminacions Ximénez. L'espectacle començarà a les 20 hores, i la visita del jurat serà a les 23:15 hores.


Malva-rosa – Antonio Ponz – Cavite

Des de les 20 hores la comissió oferirà l'espectacle ‘Malva-rosa Il·lumina't’. L'espectacle és podrà veure tots els dies. la visita del jurat serà a les 20:15 hores. Consulta ACÍ els horaris.


Carrera Malilla - Ingeniero Joaquín Benlloch

Esta comissió del sector Quatre Carreres, inaugurará l´il·luminació a les 20:30 hores i la visita del jurat serà a les 00:15 hores.


Cadis – Els Centelles

A càrrec d'Il·luminacions Granja i des de les 20.45 hores d'aquest divendres els carrers s'il·luminaran. Però a més, et recomanem passar-te per este carrer el dia 12 quan està previst un espectacle especial en el qual a través d'una cercavila les comissions de la contornada aniran encenent la seua il·luminació. La visita del jurat serà a les 20:45 hores.


Cuba – Puerto Rico

‘EvoLUZción’, és el nom triat per la comissió que enguany esperen sorprendre amb un muntatge totalment diferent. La inauguració serà el divendres a les 20.30 hores i la visita del jurat 23:45 hores.


Cuba- Literat Azorín

Serán les encarregades de tancar el cicle d'inauguració de la zona de Ruzafa. Serà a partir de les 21 hores amb un espectacle a càrrec d'Il·luminació Ornamental Plaza i Elecfés. La visita del jurat serà a les 21:15 hores.


19 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page