top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Elena i Julia seran les Reines Falleres de Burriana 2020

Julia i Elena, Reines Falleres de Borriana 2020

  • La Reina Fallera és membre de la comissió Societat Club Oterga i la Reina Fallera Infantil és de la comissió Club 53

Aquesta vesprada ha tingut lloc l'acte d'anunci oficial en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Burriana. Un espai que s'ha quedat xicotet davant l'expectació i la gran quantitat de fallers, familiars i amics que no han volgut perdre's aquest important moment per a les quals són, ja, Reines Falleres de Burriana 2020.


Elena Pastor Manzano ha sigut membre de la Cort de la Fallera Major Infantil de la Falla Plaça Chicharro els anys 2005 i 2006. L'any 2018 va ser fallera de la Falla Societat Club Ortega i l'any passat Fallera Major d'aquesta: “Ningú millor que ella per a representar Borriana en el nou exercici faller ja que porta les falles en la sang, sang real tant per part de la seua família paterna com materna”. La seua tia Gloria Pastor i la seua cosina Laura Conde han sigut Reines Falleres de Borriana.


Julia López Soler té 11 anys i una gran passió per les falles, expliquen des de la seua comissió: “Amb la presentació de la seua candidatura compleix el seu gran somni, aspirar a ser la representant de totes les xiquetes i xiquets fallers de la nostra Ciutat”. Julia, va pertànyer en el 2015 a la Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil del Club 53, repetint de nou en la mateixa Cort d'Honor en 2016. En 2018 va ocupar el càrrec de Fallera Major Infantil del Club 53, “deixant ben alta la representació de totes les xiquetes i xiquets de la nostra comissió”. Finalment en 2019 ha format part de la Cort d'Honor de la Reina Fallera Infantil de Borriana, Anne Alós Palomero.


Fotpgrafía: Elperiodic.com


10 visualizaciones0 comentarios
bottom of page