top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

"Creació d´Infantesa" és el lema de les falles i Semana Cultural de la Falla El Mocador 2020

  • El Premi ViP 2020 és per a Ricard Balanzà, artista faller


Els lemes d'ambdues Falles han donat nom a la setmana cultural dedicada als artistes de falles infantils. El plat fort ha sigut una taula redona de quatre dels millors artistes de falles infantils del moment: Gio Torres, Marina Puche, Ricard Balanzà i Xavier Gurrea. En dita ponència han tractat temes com la cridanera infantilització de les Falles grans, la situació actual i el futur de l'ofici d'artista faller, les mesures aprovades pel Gremi d'Artistes i comprovarem la trajectòria d'aquests grandíssims artistes, entre altres temes d'actualitat.

"L'objectiu és fer costat als artistes, difondre el seu art i situar a la Falla i conseqüentment als artistes, al centre de la festa de les Falles," afirma Hugo Morte, responsable del projecte social i cultural 2020 d'El Mocador.

Un fum d'activitats d'índole social i cultural organitzades al voltant de l'art efímer i dels creadors de l'exposició d'art més gran del món plantada al carrer. Entre les diferents accions cal destacar la visita al taller del seu artista faller i al Museu Faller de València o la programació d'un taller per a crear un ninot.

El colofó serà la III Gala Solidària a favor de l'ONG AMUHCANMA, dedicada a la captació de fons per a la investigació del càncer de mama i la presentació del seu llibret allà per al mes de febrer del 2020.


ESBOSSOS 2020



Informació i fotografíes: La Comissió


3 visualizaciones0 comentarios

Opmerkingen


bottom of page