top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Comunicat de l´Agrupació de Falles de Barri del Carme

Comunicat de les Falles del Barri del Carme (12h)

L´Agrupació de Falles de Barri del Carme ha decidit suspendre l´acte del Mig Any Faller previst per al dissabte 28 de setembre, a causa de que a 24 hores del dia de la celebració, no s´ha rebut el corresponent permís. Debut a les condicions de l´acte, es decideix cancel.lar per impossibilitat d´ organització.


Les falles components de l´Agrupació estem trobant molts impediments per a realitzar les nostres activitats i actes culturals, durant la setmana fallera i la resta de l´any: denegació de permisos per a actes tradicionals celebrats anys anteriors, desavinences entre regidories que provoquen el retard en la notificació dels permisos...


Els fallers només volem gaudir i compartir amb els nostres veïns la nostra Festa, però cada vegada el tenim més complicat. En el nostre Barri comencà la festa de les Falles, eixa festa declarada Patrimoni Inmaterial de la Humanitat, i que cada dia se´ns fa més difícil continuar fent gran.


ACTUALITZACIÓ.................. (23:33h)


Des de l´Agrupació de Falles del Barri del Carme volem agraïr la mediació de la Regidoria de Cultura Festiva per a solucionar els problemes sorgits per a la cel.lebració del Mig Any previst per al proper dissabte. Aquesta mateixa vesprada s´hem reunit amb Pere Fuset i s´ha establit les bases per a poder cel.lebrar aquest event en pròxims dates.


València, 27 de setembre de 2019



9 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page