top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Carlos Vallés i Pere Sanz, compositors dels pasdobles de les Falleres Majors de València

  • Compondran les peces musicals de Consuelo Llobell i Carla García

La Delegació de Cultura de Junta Central Fallera ha informat que Carlos Vallés i Pere Sanz han estat designats per a compondre els pasdobles de les Falleres Majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, respectivament.


CARLOS VALLES DONATE

Compositor pasdoble Fallera Major de València, Consuelo Llobell

El director, originari de Vinalesa, és llicenciat Superior en Composició en el Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló i Diplomat en Direcció per la banda The Royal School of Music de Londres. A partir de 2012 complementa els seus estudis de direcció, composició, harmonia i contrapunt en Allegro International Music Academy baix la tutela del reconegut compositor i director valencià Ferrer Ferrán.


A més, ha estudiat i realitzat cursos de direcció i composició.


Durant els anys 2015 i 2017 va ser becat per a estudiar direcció i composició en Berklee College of Music amb els professionals Gregory Fritze i Rafa Sanz Espert.


A l'agost de 2018 va obtindre el segon premi en el concurs de composició ‘Vila de Redován'. En 2017 la Diputació de Castelló li encarrega l'obra obligada per al 40 certamen de bandes de musica i en 2015 JCF li encarrega el pasdoble per a la Fallera Major Infantil de València, María Donderis, estrenat per la Banda Municipal de València.


Ha dirigit la Banda Simfònica del Barri del Carme de València des de 2011 fins a juny de 2018 i actualment compagina la labor de professor de percusió amb la direcció de les bandes juvenils de la Unió Musical de Serra i la Unió Artística Musical de Almássera.


PERE SANZ ALCOVER

Compositor pasdoble Fallera Major Infantil de València, Carla García

Pere Sanz realitza els seus estudis en el Conservatori Superior de Música de València, en l'especialitat de percussió obtenint la qualificació d'excel·lent. Posteriorment va realitzar els seus estudis de Post-Grau en el centre d'estudis Neopercusión a Madrid, que completa amb la seua formació com a director i compositor en Allegro International Music Academy baix la tutela del prestigiós director i compositor Ferrer Ferran.


Les seues obres "Marta Agustín" (Fallera Major de València 2009), "Bastaixos", "Música al vent", "Enhorabona, mestres", "Santíssima Verge de la Soledat" han obtingut primers premis i mencions en concursos de composició dins de l'àmbit nacional i internacional, sent a més triades com a obres obligades i/o de lliure interpretació en diversos concursos i certàmens nacionals i internacionals. La seua música per a formacions de vent i percussió ha sigut estrenada, interpretada en auditoris de reconegut prestigi, així com registrada en diversos CD.


Actualment i des de l'any 2003 professor en el Conservatori Professional de Música "Mestre Tàrrega" de Castelló, és director titular de la Banda Simfònica de la "Societat Renaixement Musical" de Vinalesa (València), activitats que compagina amb la de compositor, fent els seus treballs exclusivament per peticions i encàrrecs de diferents associacions i agrupacions.


Junta Central Fallera


3 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page