top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Alfred García sorprén a València cantant la que serà la banda sonora de les Falles 2020

‘Crema la Nit’, escrita i interpretada pel cantant català, sonarà abans de les mascletàes posant banda sonora a les Falles 2020

Ningú li ho esperava i va enxampar per sorpresa a tots els assistents a la inauguració de l'exposició ‘Que passa amb els insectes després de la guerra’ que alberga el Centre del Carme Cultura Contemporània de València. El cantant i extriunfito, Aldred García, va oferir en la nit del dijous un concert sorpresa i molt íntim en el qual va cantar en directe el seu tema dedicat a les Falles de València.


‘Crema la Nit’, és el nom del tema amb el qual García ret homenatge a la festa valenciana i amb el qual, segons es va conéixer ahir, es posarà banda sonora a les Falles 2020 perquè sonarà diàriament en la Plaça de l'Ajuntament abans de cada mascletà.


Alfred va tindre l'oportunitat de gaudir en primera persona de la festa valenciana el mes de març passat, quan va ser convidat al balcó de l'Ajuntament de València per a viure una impressionant mascletá. Ara, un any després ha aconseguit que el seu tema siga un dels protagonistes de la gran festa fallera.

Encara no has escoltat la cançó?


43 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page