top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Albal suspén les Falles de 2020

Albal ha decidit la suspensió definitiva de les Falles de l'exercici 2020, en la reunió telemàtica que esta mateixa vesprada ha mantingut el govern amb el President de Junta Local Fallera (JLF), Ismael Pons i els responsables de les set comissions del municipi. La decisió ha sigut unànime i aprova donar per acabades les festes josefines d'enguany, que no han pogut celebrar-se per la crisi de la COVID-19.

La reunió ha estat presidida per l'alcalde Ramón Marí i el regidor de Festes, Sergio Burguet, que una vegada més, han volgut mostrar el seu suport al col·lectiu que primer va patir les conseqüències de la pandèmia.


En la trobada també s'ha confirmat que el pròxim exercici comptarà, quasi al cent per cent, amb els mateixos representants. Les Falleres Majors: Rosana Galán i Gabriela Martinez ja han manifestat la seua voluntat de repetir en el càrrec al costat de les seues Corts d'Honor. També ho farà Ismael Pons al capdavant de la JLF, així com els màxims dirigents dels set casals: Paqui Puchalt, Javier Ollero, Vicente Fuentes, Germán Soto, Juanvi Alapont, José Miguel Salas i Carlos Baviera.


La Junta Local Fallera, en un comunicat, manifesta que prenen esta decisió, "amb tristesa i dolor, però prioritzant la salut de tots i totes". I així donen per iniciat l'exercici de 2021 "que esperem amb moltíssima il·lusió", conclouen.


Ajuntament d´Albal

Foto portada: Falla El Jardí - 2018

20 visualizaciones0 comentarios
bottom of page