top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Juan Salvador Pérez Llopis és el nou president de la Junta Local Fallera de Dénia


El faller Juan Salvador Pérez Llopis, més conegut com Pegaso, s'ha imposat aquest diumenge a la vesprada a les votacions a la presidència de la Junta Local Fallera de Dénia i ja és el nou president de l'organisme fester.

En total, 379 fallers de les onze comissions de Dénia han exercit el seu dret a vot a la seu de la Junta Local, al carrer Sertori. Finalment, Pérez Llopis s'ha imposat amb 278 vots enfront dels 97 vots que ha recollit José Antonio Monsonis. A aquests vots cal sumar dos vots en blanc i dos vots nuls.

Passades les 18:00 hores, s'ha convocat els dos candidats a la seu de la Junta, on els esperaven els dos presidents de falla que han exercit de vocals, el secretari en funcions de la Junta Local Fallera, el president eixint, José Vicente Benavente; l'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt; el regidor de festes, Óscar Mengual; i la fallera major de Dénia, Amparo Petrie. Salvador Llorens ha llegit l'acta de la jornada, que donava com a guanyador a Juan Salvador Pérez.

Les d'aquest diumenge han sigut unes votacions que han fet història: era la primera vegada que tots els fallers i falleres censats en el passat exercici i majors de 18 anys tenien a les seves mans elegir el nou president de la Junta Local Fallera.


Juan Salvador Pérez Llopis es el nuevo presidente de la Junta Local Fallera de Dénia

El fallero Juan Salvador Pérez Llopis, más conocido como Pegaso, se ha impuesto este domingo por la tarde en las votaciones a la presidencia de la Junta Local Fallera de Dénia y ya es el nuevo presidente del organismo festero.

En total, 379 falleros de las once comisiones de Dénia han ejercido su derecho a voto en la sede de la Junta Local, en la calle Sertorio. Finalmente, Pérez Llopis se ha impuesto con 278 votos frente a los 97 votos que ha recogido José Antonio Monsonis. A estos votos hay que sumar dos votos en blanco y dos votos nulos.

Pasadas las 18:00 horas, se ha convocado a los dos candidatos a la sede de la Junta, donde les esperaban los dos presidentes de falla que han ejercido de vocales, el secretario en funciones de la Junta Local Fallera, el presidente saliente, José Vicente Benavente; el alcalde de Dénia, Vicent Grimalt; el concejal de fiestas, Óscar Mengual; y la fallera mayor de Dénia, Amparo Petrie. Salvador Llorens, ha leído el acta de la jornada, que daba como ganador a Juan Salvador Pérez.

Las de este domingo han sido unas votaciones que han hecho historia: era la primera vez que todos los falleros y falleras censados en el pasado ejercicio y mayores de 18 año tenían en sus manos elegir al nuevo presidente de la Junta Local Fallera.

7 visualizaciones0 comentarios
bottom of page