top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Obert el termini de candidatures per presidir la Junta Local Fallera de Dénia


El passat 20 de març es va obrir el termini de presentació de candidatures per presidir la Junta Local Fallera de Dénia una vegada s'han complert els dos anys de la legislatura actual.

Fins al proper 3 d'abril, els interessats poden enviar la seua candidatura a secretari@fallesdenia.com. En cas que es presente més d'una candidatura, s'obrirà un termini de campanya electoral de deu dies naturals, fins al 13 d'abril, sent les votacions el diumenge, 14 d'abril.

Per ser aspirant a President de la JLF, haurà de ser major d'edat i haver estat censat com a faller a Dénia un mínim de set anys consecutius o deu alterns i haver estat en actiu com a mínim durant l'últim exercici faller.

El President de la JLF serà elegit per votació lliure i universal, dels fallers majors de divuit anys censats en el mateix exercici faller (any) de la convocatòria d'eleccions.

Segons indica el reglament faller, a la candidatura oficial només constarà el nom del president. La resta de components de la junta seran elegits directament pel president. El període de durada del càrrec de President de la JLF, així com els càrrecs que ell haga triat, serà de quatre anys.


9 visualizaciones0 comentarios
bottom of page