top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Intens cap de setmana faller en Sueca, amb la nit d´ albaes, cavalcada i Crida al Mareny.


Primera ronda d’Albaes.


Zaida i Andrea junts a les seues Corts

Amb les albaes dedicades a Zaida, Andrea i les seues respectives Corts d’Honor, començà la tradicional ronda de lloances als màxims representants de les festes falleres de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes.

Nou varen ser les comissions visitades pels cantadors, versador, tabal, dolçaina, membres de la Junta Local Fallera de Sueca, Falleres Majors i Corts d’Honor.

El pròxim divendres dia 8 serà el torn per a la segona ronda, on es visitaran les set comissions que resten i també l’Ajuntament de Sueca.

L’enginy i el colorit protagonistes de la Cavalcada del Ninot.


Membres de la Falla Plaça Cervantes

Dissabte per la vesprada, la tradicional cavalcada del ninot va omplir els carrers de Sueca.

Amb una extensa gama de disfresses, colorides, divertides i espectaculars, les catorze comissions participants realitzaren diferents crítiques de l’actualitat, tant local com nacional i internacional, algunes amb més mordacitat que altres.

Diumenge per la vesprada fou el torn dels fallers més menudets, que desfilaren amb les seues colorides i divertides disfresses amb la gràcia que els caracteritza.

La Crida del Mareny de Barraquetes dóna el tret d’eixida a les falles.

Zaida i Andrea, junt a les seues respectives Corts d’Honor, la Junta Local Fallera i representants de tretze de les comissions de la ciutat, acompanyaren a la Falla Sol i Tarongers del Mareny de Barraquetes en la seua crida.

Tots junts, en passacarrer, acompanyaren Erika i Pablo Cuenca -representants infantils de la comissió Sol i Tarongers- fins la casa consistorial de l’entitat local menor. Una vegada allí i davant de tots els assistents eixiren al balcó Vicent Peñarrocha, president de la Falla, que donà pas a l’acte, seguit de l’alcalde Jordi Sanjaime, qui també va dirigir unes paraules a tots els assistents, i finalitzà els parlaments Erika, qui convidà a tot el món faller a gaudir de la festa.

L'acte va finalitzar amb una mascletà.

15 visualizaciones0 comentarios
bottom of page