top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Màgia i recompenses per als fallers més menuts a la Gala fallera infantil


Els fallers i falleres més menuts van viure el passat diumenge a la vesprada una divertida Gala fallera infantil a les instal·lacions del Reial Club Nàutic de Dénia.

La vesprada va començar amb l'actuació del Mag Lean, que va sorprendre a tot el públic amb trucs de cartes, fent levitar una taula, endevinant ments o creant neu del no-res. Per això va comptar amb la col·laboració de diferents persones del públic de totes les edats.

A continuació, la fallera major infantil de Dénia, Neus Suárez, va presidir l'acte de lliurament de recompenses de la Junta Local Fallera Dénia i la Junta Central Fallera de València

Magia y recompensas para los falleros más pequeños en la Gala Fallera Infantil

Los falleros y falleras más pequeños vivieron el pasado domingo por la tarde una divertida Gala Fallera Infantil en las instalaciones del Real Club Náutico de Dénia.

La tarde comenzó con la actuación del Mag Lean, que sorprendió a todo el público con trucos de cartas, haciendo levitar una mesa, adivinando mentes o creando nieve de la nada. Para ello contó con la colaboración de diferentes personas del público de todas las edades.

A continuación, la fallera mayor infantil de Dénia, Neus Suárez, presidió el acto de entrega de recompensas de la Junta Local Fallera de Dénia y la Junta Central Fallera de València.

12 visualizaciones0 comentarios
bottom of page