top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Començen les Nits d'Albaes de la Federació Junta Fallera de Sagunt


El passat divendres 1 de febrer varen començar les Nits d’Albaes de Federació Junta Fallera de Sagunt que recorreran els casals i els carrers del Camp de Morvedre durant tots els divendres d'este mes de febrer.

En esta primera jornada la comitiva fallera que acompanyava a les Falleres Majors, Paula Marró i Inés Miret, va començar el recorregut en la tinença d'alcaldia de Port de Sagunt per a seguir pel domicili de la Fallera Major Infantil, Inés Miret Herrero i continuar recorrent els casals fallers de les falles del sector II en Port de Sagunt.

Acompanyant a Paula i Inés, anaven el president executiu de Federació Junta Fallera de Sagunt, Rafael Burgos, el vicepresident de festejos, Vicente Conca, l'alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, la regidora de Festes i Cultura Popular, Asun Moll i diversos regidors del consistori saguntí, aixina com multitut de fallers de les diverses comissions que no varen voler perdres els cants d’albaes dedicats als diversos representants de les comissions que varen acollir esta primera jornada.

Este divendres, dia 8, serà la tanda del Sector III, començant en l'Ajuntament de Sagunt a les 21:00 h. i seguint pels casals de les comissions d'este sector del nucli Saguntí.

El divendres, 15 de febrer, es començarà en el domicili de la Fallera Major, Paula Marró per a continuar pel restant de les comissions del Port que componen el sector I.

Per últim, el divendres 22 de febrer es recorreran les localitats de Faura i Gilet, visitant els seus ajuntaments i les comissions d'estes poblacions i a continuació el restant de comissions falleres del sector IV situades en el nucli històric.

Prèviament, a les 20:00 h. ser realisarà l'inauguració de l'exposició de fotografies de les falleres majors que realitza Paco Bono en la Floristería Sayas de Port de Sagunt.

Comienzan las "Nits d'Albaes" de Federación Junta Fallera de Sagunto

El pasado viernes 1 de febrero dieron comienzo las Nits d’Albaes de Federación Junta Fallera de Sagunto que recorrerán los casales y las calles del Camp de Morvedre durante todos los viernes de este mes de febrero.

En esta primera jornada la comitiva fallera que acompañaba a las Falleras Mayores, Paula Marrón e Inés Miret, comenzó el recorrido en la tenencia de alcaldía de Puerto de Sagunto para seguir por el domicilio de la Fallera Mayor Infantil, Inés Miret Herrero y continuar recorriendo los casales falleros de las fallas del sector II en Puerto de Sagunto.

Acompañando a Paula e Inés, iban el presidente ejecutivo de Federación Junta Fallera de Sagunto, Rafael Burgos, el vicepresidente de festejos, Vicente Cuenca, el alcalde de Sagunto, Francesc Fernández, la concejala de Fiestas y Cultura Popular, Asun Moll y diversos regidores del consistorio saguntino, así como multitud de falleros de las diversas comisiones que no quisieron perderse els cants d’albaes dedicados a los diversos representantes de las comisiones que acogieron esta primera jornada.

Este viernes, día 8, será el turno del Sector III, comenzando en el Ayuntamiento de Sagunto a las 21:00 h. y siguiendo por los casales de las comisiones de este sector del núcleo Saguntino.

El viernes, 15 de febrero, se comenzará en el domicilio de la Fallera Mayor, Paula Marrón para continuar por el resto de las comisiones del Puerto que componen el sector I.

Por último, el viernes 22 de febrero se recorrerán las localidades de Faura y Gilet, visitando sus ayuntamientos y las comisiones de estas poblaciones y a continuación el resto de comisiones falleras del sector IV situadas en el núcleo histórico. Previamente, a las 20:00 h. ser realizará la inauguración de la exposición de fotografías de las falleras mayores que realiza Paco Bono en la Floristería Sayas de Puerto de Sagunto.

19 visualizaciones0 comentarios
bottom of page