top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Ple en el concert solidari i igualitari, Veus de Dons, organitzat per la Falla El Mocador de Sagunt


La gran qualitat artística de Tota Corda i Andrés Tejedor i el grup musical Germans Caballer i amics, unit al motiu solidari i igualitari a favor d'Amigues Supervivents, va omplir l'auditori del Mario Monreal. Moment cúlmine va ser la gran declamació de la poeta Begonya Mesquita i la sopresa final va ser quan s'anunciava la interpretació d'una obra inèdita realitzada pel director i compositor, Josep Miquel Martínez que va regalar per a la causa i la va dedicar a l'ONG Amigues Supervivents. Segons ens apunten les veritables protagonistes: "No esperàvem aconseguir els 1.500€ de recaptació entre les entrades i la fila zero. Aquesta quantitat ens ajudarà a realitzar uns tallers que teníem pensats i que per falta de recursos no podíem fer-los" apunta Mayte Lafuente presidenta d'Amigues Supervivents. D'altra banda, Maria Gaspar, Remei Monzó i Esther Argente, delegades de solidaritat i igualtat de la Falla El Mocador comentaven molt il·lusionades i satisfetes:"al principi volíem col·laborar a nivell econòmic amb el concert, a mesura que ens coneixíem, pensem que donar visibilitat a tot el que fan aquestes dones valentes era també d'obligatori compliment, i per descomptat posicionar-nos rotundament contra tota mena de violència." Des de la Falla El Mocador expressem nostra més sincera gratitud a totes les persones que de forma directa o indirectament han col·laborat a aquesta fita. La presidència de la comissió saguntina, Benja Alepuz, anunciava que ja estem pensant en la III GALA SOLIDÀRIA.


Lleno en el concierto solidario e igualitario, Veus de Dones, organizado por la Falla El Mocador.

La gran calidad artística de A Tota Corda i Andrés Tejedor y el grupo musical Germans Caballer i amics, unido al motivo solidario e igualitario a favor de Amigas Supervivientes, llenó el auditorio del Mario Monreal. Momento cúlmine fue la gran declamación de la poeta Begonya Mezquita y la sopresa final fue cuando se anunciaba la interpretación de una obra inédita realizada por el director y compositor, Josep Miquel Martínez que regaló para la causa y la dedicó a la ONG Amigas Supervivientes.

Según nos apuntan las verdaderas protagonistas: "No esperábamos alcanzar los 1.500€ de recaudación entre las entradas y la fila cero. Esta cantidad nos ayudará a realizar unos talleres que teníamos pensados y que por falta de recursos no podíamos hacerlos" apunta Mayte Lafuente presidenta de Amigas Supervivientes.

Por otro lado, Maria Gaspar, Remei Monzó y Esther Argente, delegadas de solidaridad e igualdad de la Falla El Mocador comentaban muy ilusionadas y satisfechas:"en un principio queríamos colaborar a nivel económico con el concierto, a medida que nos conocíamos, pensamos que dar visibilidad a todo lo que hacen estas mujeres valientes era tambíén de obligatorio cumplimiento, y por supuesto posicionarnos rotundamente contra todo tipo de violencia."

Desde la Falla Mocador expresamos nuestra más sincera gratitud a todas las personas que de forma directa o indirectamente han colaborado a este hito. La presidencia de la comisión saguntina, Benja Alepuz, expresaba su gratitud y anunciaba que ya están pensando en la III GALA SOLIDARIA.

9 visualizaciones0 comentarios
bottom of page