top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

L'A.C. Falla La Marina de Sagunt present en el Pacte per unes Falles sostenibles


Ahir l'A.C. Falla la Marina va estar present en l'acte celebrat en el Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM) on la falla es va subscriure al pacte Per unes Falles sostenibles. El dit pacte impulsat per la Diputació de València, la Conselleria de Medi Ambient i l'Ajuntament de València les falles sesuscritas es comprometen a implicar-se activament en la millora de la gestió mitjà ambiental de la festa en tots els seus entorns, impulsar la sensibilització i la conscienciació de tots els membres de la comissió respecte a la sostenibilitat i al caràcter inclusiu i integrador i conciliador de la festa, impulsar modalitats de consum més sostenible, adoptar mesures per a combatre i compensar el canvi climàtic i divulgar la sostenibilitat de la festa entre visitants i turistes.

El pacte per la sostenibilitat de les Falles perseguix així estudiar l'impacte real de la festa en els àmbits econòmic, social, turístic i mediambiental en la ciutat de València i als municipis de les comarques valencianes que també les celebren.

La nostra presidenta Eva Cayuela junt amb Belen Cebrian la nostra fallera major i diversos membres de la nostra comissió van acompanyar en l'esdeveniment a la Fallera Major de València, Marina Civera amb el seu tall d'honor; el regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera (JCF) , Pere Fuset; el diputat de Medi Ambient, Josep Bort, i la directora general de Prevenció d'Incendis Forestals, Dèlia Álvarez.

En l'esdeveniment, conduït pel presentador i humorista Eugeni Alemany entregao les primeres cartes d'adhesió a les comissions que ja han subscrit els objectius del pacte, detalla la Diputació

A.C. FALLA LA MARINA PRESENTE EN EL PACTO POR UNAS FALLAS SOSTENIBLES

Ayer la A.C. Falla La Marina estuvo presente en el acto celebrado en el Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM) donde la falla se suscribió al pacto Por unas Fallas sostenibles. Dicho pacto impulsado por la Diputación de Valencia, la Conselleria de Medio Ambiente y el Ayuntamiento de València las fallas sesuscritas se comprometen a implicarse activamente en la mejora de la gestión medio ambiental de la fiesta en todos sus entornos, impulsar la sensibilización y la concienciación de todos los miembros de la comisión respecto a la sostenibilidad y al carácter inclusivo e integrador y conciliador de la fiesta, impulsar modalidades de consumo más sostenible, adoptar medidas para combatir y compensar el cambio climático y divulgar la sostenibilidad de la fiesta entre visitantes y turistas.

El pacto por la sostenibilidad de las Fallas persigue así estudiar el impacto real de la fiesta en los ámbitos económico, social, turístico y medioambiental en la ciudad de València y a los municipios de las comarcas valencianas que también las celebran.

Nuestra presidenta Eva Cayuela junto con Belén Cebrian nuestra fallera mayor y varios miembros de nuestra comision acompañaron en el evento a la Fallera Mayor de València, Marina Civera con su corte de honor; el concejal de Cultura Festiva y presidente de la Junta Central Fallera (JCF), Pere Fuset; el diputado de Medio Ambiente, Josep Bort, y la directora general de Prevención de Incendios Forestales, Delia Álvarez.

En el evento, conducido por el presentador y humorista Eugeni Alemany entregao las primeras cartas de adhesión a las comisiones que ya han subscrito los objetivos del pacto, detalla la Diputación.

13 visualizaciones0 comentarios
bottom of page