top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Flama d'Or de l'Agrupació Falles Barri Del Carme



El passat dilluns, día 26 de novembre, en Junta Extraordinaria de la Agrupaciò de Falles del Barri del Carme, se va aprovar per unanimitat concedir la FLAMA D’ OR, la maxima distinciò que otorguem per a reconeixer a persones que hagen estat o estiguen compromesos aman la nostra festa, les nostres tradicions i especialment en el nostre Barri del Carme, a la senyora JÚLIA EXPÓSITO CASTILLO, presidenta del Mercat de Mosen Sorell durant 27 anys desde 1990 fins a 2017, també va a ser component de la comisió de Portal de Valldigna, i ademes Fallera Major en 1958. Ha dedicat tota la seua vida al seu vollgut Barri del Carme. ENHORABONA!!

Qui es Júlia Expósito?

Júlia Expósito va nàixer el 26 de gener de 1938, en el carrer Portal de Valldigna nº 13, on ha visgut fins que se va traslladar a la seua vivenda actual en el carrer Pintor Zariñena en el Barri del Carme.

Presidenta del mercat de Mossen Sorell, des del 1990 a 2017 (27 anys de gestió), havent sigut vencedora des de que les parades de dit mercat es montaven en el carrer cada matí i després eren guardades, posteriorment en el mercat de metal que se va habilitar en la Plaça Tavernes de la Valldigna i finalment en el mercat de Mossen Sorell que tots coneixem huí en dia, inaugurat baix la seua presidencia.

Presidenta de la taula i col.laboradora AECC, taula muntada cada any en el mercat Mossen Sorell.

Presidenta de mercats de la Comunitat Valenciana durant quatre anys.

Consellera de Mercavalencia tres mesos, càrrec que va deixar per incompatibilitat amb el seu càrrec de presidenta del Mercat Mossen Sorell.

Consellera de la CAM durant huit anys.

Vicepresidenta de ARCHIVAL (Associació per a la recuperació Centre Històric de València), des de l'any 2000 fins el dia de huí.

Vocal de la Junta Municipal de Ciutat Vella durant dos anys.

Fallera de la falla Portal de Valldigna en un llarg periode de temps, sent Fallera Major d'esta comissió en 1958.

En una dona que ha dedicat tota la seua vida al barri del Carme.

10 visualizaciones0 comentarios
bottom of page