top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Esbossos de la Falla José Maestre


El dissabte (24-11-18) vam tindre un dels dies més importants de la nostra comissió, la presentació d'esbossos. En un divertit acte vam mostrar els projectes per a les Falles 2019.

Vicente F. Lorenzo Albert ens presentava FallAnimal 3.0, on gaudirem d'una comissió de falla molt animal. I Xavier Herrero Falles i Decoració ens presentava De Orient a Ponent, una falla amb sàtira i crítica amb sabor oriental i olor a pólvora. Com sempre en la Falla El Cid apostant pel monument.

També aprofitarem l'acte per a presentar els nostres nous estendards, ens els van descobrir les Falleres Majors Sara Martínez i Fernández i Mapi Fernández. I el president Rafa Martí... bé, ja coneixeu al nostre president, al costat del quadre habitual d'artistes i els infantils més "animals" de la comissió, van posar un somriure a tots els presents amb la proposta per a aquesta presentació d'esbossos.

També comptarem amb la presència dels amics de Play Radio Valencia, que van gravar el seu programa Play Fallas i van cobrir l'acte. Gràcies per vindre un any més a compartir eixe dia amb nosaltres.

Gràcies també als representants de la Agrupació Falles Olivereta i a tots els assistents, va ser una vesprada meravellosa. A per les #Falles2019 #ElsesbossosdelCid.

Primer de tot vos deixem amb les imatges cedides per la comissió, i tot seguit els esbossos.

FALLA GRAN

ARTISTA: Xavier Herrero

LEMA: De Orient a Ponent


FALLA INFANTIL

ARTISTA: Vicente Fco. Lorenzo

LEMA: Fallanimal 3.0


14 visualizaciones0 comentarios
bottom of page