top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Proclamació 2019 Falla El Cid


VAL

Ahir va ser un dels dies importants a la nostra comissió. Tènia lloc la nostra Proclamació. El relleu oficial en els màxims representants de la Falla. Emilio Ramírez i Oltra deixava de ser el nostre President Infantil. La xiqueta Ana Valero i Monteagudo li donava el relleu a la xiqueta Sara Martínez i Fernández, qui és ja la Fallera Major Infantil per a les Falles de 2019. Mónica Oltra posava també fi al seu regnat com a Fallera Major, passant-li el relleu a Mapi Fernández, qui oficialment serà la nostra màxima representant per a l'exercici 2018 - 2019. Com sempre va ser un acte ple de sorpreses, rialles, discursos i llagrimes d'emoció.

Una vegada més els nostres artistes es van lluir davant d'una decoració espectacular del nostre Casal, baix la direcció i coordinació del nostre President, Rafa Martí. Gràcies a tots els fallers i falleres que van acudir a l'acte i que van participar en el seu desenvolupament, així com als convidats que no van voler perdre's una vesprada immillorable.

I enhorabona a Sara i Mapi, les nostres noves Fallera Majors!

CAST

Ayer fue uno de los días importantes de nuestra comisión. Tenia lugar nuestra Proclamación. El relevo oficial en los máximos representantes de la Falla. Emilio Ramírez Oltra dejaba de ser nuestro Presidente Infantil. La niña Ana Valero Monteagudo le daba el relevo a la niña Sara Martínez Fernández, quien es ya la Fallera Mayor Infantil para las fallas de 2019. Mónica Oltra ponía también fin a su reinado como Fallera Mayor, pasando el relevo a Mapi Fernández, quien oficialmente será nuestra máxima representante para el ejercicio 2018 - 2019. Como siempre fue un acto lleno de sorpresas, risas, discursos y lágrimas de emoción.

Una vez más nuestros artistas se lucieron delante de una decoración espectacular de nuestro Casal, bajo la dirección y coordinación de nuestro Presidente, Rafa Martí. Gracias a todos los falleros y falleras que acudieron al acto y que participaron en su desarrollo así como a los invitados que no quisieron perderse una tarde inmejorable.

Y enhorabuena a Sara y Mapi, nuestras nuevas Fallera Mayores!

9 visualizaciones0 comentarios
bottom of page