top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Projectes 2019 de la Falla Costa i Borrás - Agustina d' Aragó


El passat dimecres 26 de setembre, aquesta comissió va presentar els projectes de les Falles 2019, que plantarán en el mes de març.

L'artista faller Xesco Gil serà l'encarregat de realitzar els dos monuments fallers, que enguany van dedicats completament al centenari del València CF.

El lema de la falla infantil és "La inspiració d'un gran equip" i la gran "Cent anys d'un sentiment"

L'acte de firma de contractes se enmarca dins dels actes de la Setmana Cultural que estan celebrant amb el lema " Festes i jocs tradicionals valencians"

A l'acte va assistir els representants per a les Falles 2019; el President, Juanvi Muñoz de Morales; la Fallera Major, Laura Pozo Sánchez; el President Infantil, Raúl Calvo López; i la Fallera Major Infantil, Sara Sellés Gutiérrez. També van contar amb la presència de la Fallera Major Infantil 2018, Irene Lorente Gerónimo; el poeta, Manuel Lagardera; delegats de monuments, Paco Lozano i Salvador Ferrando; representants de la Xaranga "La Barraca", encarregada de amenitzar tots els actes d'esta comissió, amb els que també se va procedir a la firma del contracte; i numerosos membres de la comissió.

A continuació els deixem amb les imatges del acte i els esbossos de les Falles 2019

ESBOSSOS FALLES 2019

FALLA GRAN

ARTISTA: Xesco Gil

LEMA: Cent anys d'un sentiment


FALLA INFANTIL

ARTISTA: Xesco Gil

LEMA: La inspiració d'un gran equip


21 visualizaciones0 comentarios
bottom of page