top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Elecció de la Cort de Honor de les FFMMV 2019


L'elecció de les candidates a les Falleres Majors de Valencia 2019, que se celebrarà este dissabte 29 de setembre en la Fonteta de Sant Lluís, a les 20 hores.


El titul de la gala es "SOM CULTURA", per què la nostra ciutat és un exemple d'ella i volem exaltar com es mereix, pero també volem deixar constancia de la gran cantitat de cultura que genera la festa i totes les comissions de falla, comissions que en una bona part, formen un important teixit asociatiu en la ciutat.

Fem cultura en el art efímer que plantem en els carrers cada mes de març, en el teatre faller, en la lliteratura festiva dels nostres llibrets, en la música que resona en els carrers, en els balls.... Activitats quasi diaries a base d'esforç i dedicació.

La producció de tot l'espectacle va a càrrec de l'empresa Lluerna. Més de 400.000 wats de llum i una sonorització d'ùltima generació acompanyarán a l'escola de dansa de Susana Renau en el desarrollament de tot l'espectacle.

L'animació previa tampoc faltarà per què contarem de nou amb un DJ que amenitzarà l'espera des de que s'obrigen les portes de la Fonteta. A les 18:30 hores començarà la secció. L'imatge de l'event parteix del disseny que Yinsen Studio va fer per a les Falles 2018. Un dispositiu de 85 voluntaris de Junta Central Fallera treballarán en esta nit tant especial per a les candidates a representar la festa de les Falles 2019. Els presentadors d'este any són la periodista Silvia Tomás i Loren Donat, aniràn vestits per El Corte Inglés. L'acte començará a les 20 hores i l'apertura de les portes del recinte serà a les 18 hores per a l'access del públic.

Un any més JCF oferirà la senyal pool de televisió i streaming gratuït per als mitjans de comunicació, per a que aquest acte faller arribe a tota la Comunitat Valenciana. Fins 25 mitjans de comunicació se han acreditat per a cobrir l'acte amb 75 professionals que donarán informació ixa nit des de la Fonteta. Respecte a les entrades, totes les comissions amb candidata tenen 23 entrades per candidata, 4 entrades personals per candidata i les comissions sense candidata, 4 entrades. Ademés, hi ha que destacar que des de la Delegació de Comunicació se ha organitzat, de nou un concurs en les xàrcies socials, on han participat més de 3.500 persones per a obtindre les entreades dobles que estan en joc.

L'etiqueta oficials per a les xàrcies socials i que ja podem utilitzar-la és: #elecció19

On podem seguir en DIRECTE la retransmissió en Televisió o Ràdio?

Levante TV i 97.7 Radio Levante ---- A partir de les 19 hores

Canal 7 TeleValencia --- A partir de les 19:30 hores

La 8 Mediterráneo ----- A partir de les 19:30 hores

25 visualizaciones0 comentarios
bottom of page