top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

A.C.Falla Els Vents pionera en establir colaboració directa en el Cos Nacional de Policía


El passat dilluns 4 de Juny va tindre lloc l'event organisat per Falla Els Vents, en el saló d'actes del Casal Jove al Port, on donava lloc a les 18h una conferència multidisciplinar impartida pel Delegat de Participació Ciutadana del Cos Nacional de Policía de la Comissaria de Sagunt, sobre els temes d'actualitat “Alcohol, Drogues, Smartphone i Xàrcies Socials” en menors i adolescents.

Dita conferència es va realisar a portes obertes, ya que es tracten de temes que nos interessen tant a pares com a fills en edats potencials de risc.

En ella es varen tractar perills, conseqüències, i ferramentes de prevenció, i en els pijors casos, números de teléfons, llocs on acodir i mitjans per a solucionar problemes.

Després de finalisar la conferència, tots els assistents es varen desplaçar al casal de la comissió per a gojar d'un catering, poder comentar l'experiència, i el president de Els Vents Ernesto Navarro va fer entrega de l'insígnia de la comissió als ponents de la conferència.

Una volta més A.C. Falla Els Vents torna a ser pionera en àmbits socials, interessant-se pels problemes actuals, i utilisa els seus mijos per a impartir prevenció i solució, per això és la primera associació cultural fallera que ha solicitat la colaboració de la Policía Nacional, establint contacte en l'Unitat Central de Participació Ciutadana del Cos de la Policía Nacional (Madrid), obtenint la colaboració directa de la Comissaria de Sagunt.

En el Casal de A.C. Falla Els Vents, es dispon de tota l'informació impartida en la conferència i els fullets informatius del departament de Participació Ciutadana del Cos de la Policía Nacional, per a que tota persona que necessite informació o ajuda siga de l'edat que siga, els tinguen a la seua disposició.

29 visualizaciones0 comentarios
bottom of page