top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Paula Marró i Inés Miret seran les noves Falleres Majors per a l´exercici 2019 de la FJFS


Paula Marró Pérez i la xiqueta Inés Miret Herrero varen ser les elegides el passat dissabte, 26 de maig, com les noves Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt per a l'exercici 2018-2019. Les que es convertiran en setembre en les màximes representants de la festa josepfina del Camp de Morvedre, varen compartir esta jornada en atres quatre candidates, Teresa Aparicio Matallín i Herminia Martínez Verduc de la falla Luis Cendoya de Port de Sagunt en la categoria adulta i Manuela Martínez Rosat de la falla Nou Montiber i Irene Mundi Martín de la falla La Palmereta en la categoria infantil.

Inés Miret Herrero té onze anys, estudia 5º de primària en el col.legí María Inmaculada de Port de Sagunt, pertany a la falla Plaça Rodrigo, d'on va ser Fallera Major Infantil el passat exercici 2018.

Paula Marró Pérez té 24 anys, és graduada en relacions laborals i pertany a la comissió de la falla La Victòria, on també va ser Fallera Major en l'any 2018.

Enguany va ser un abarrotat Teatre de Begoña de Port Sagunt el que va acollir l'acte de presentació de les sis candidates davant els dos jurats, i el numerós que públic que va desbordar el saló per a conéixer de prop a les sis candidates que s'havien presentat per a ostentar estos càrrecs.

El jurat de la Fallera Major Infantil, va estar format per Beatriz Ramos Juan, delegada de mijos de comunicació i protocol de JCF en diverses ocasions, Julián Carabantes Javaloyes, colaborador en alguns mijans de comunicació i organitzador d'events fallers, Joaquín Esteve Ponce, membre de JCF de Valéncia, María Dolores Mateo Tortajada, fallera de la falla Sant Francesc i 40 eixercicis seguits de fallera, i José María Gil Alcamí, primer tinent d'alcalde i regidor de manteniment i contractació de l'Ajuntament de Sagunt.

Mentres el jurat de la Fallera Major ho componien José Manuel Soriano Soldat, 5 anys en JCF i 3 d'ells com a secretari de protocol, Carmen López Marmol, colaboradora de mitjans de comunicació en diversos espais fallers, Jesús González Sarrión, president de la Junta Local Fallera de Xativa, María del Carmen Soto Ramos, fallera de la Falla la Marina i 38 eixercicis de fallera i Remei Torrent Ortizá, regidora de festes i cultura popular de l'Ajuntament de Sagunt.

Després de l'acte públic, les candidates i abdós jurats varen acodir a un restaurant de la ciutat a menjar i, posteriorment es va realitzar l'entrevista personal en cada una d'elles. La jornada va tindre el seu moment més emocionant i esperat en el saló de plens de l'Ajuntament de Sagunt en la telefonada de l'alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, a les candidates elegides per a representar a la festa josepfina del Camp de Morvedre, acte que va ser presidit per les actuals Falleres Majors, Mar Gimeno i Andrea Escribá.

Posteriorment tota la comitiva fallera va acodir al domicili de la xiqueta Inés Miret que va rebre les primeres felicitacions de tot el colectiu de la festa josepfina de la comarca, de la mateixa manera que es va fer en Paula Marró en el seu propi domicili.

11 visualizaciones0 comentarios
bottom of page