top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Evaristo García, nou president de la Junta Local Fallera d´ Alberic


El que fóra vicepresident de la JLF va ser escollit per unanimitat després de la renúncia d´Agustí Benavent , que ha estat quatre anys en el càrrec.

Evaristo García va ser triat per unanimitat com a nou president de la Junta Local Fallera d´Alberic. Era l´únic candidat que es va presentar després de la renúncia d´Agustí Benavent, que ha estat quatre anys en el càrrec, i la seua designació va comptar amb els vots de la Comissió Local Fallera, El Corral, l´Amistat, lo Millor, El Fallo i Verge de l´Assumpció.

Amb més de vint-i-cinc anys com a faller, dos en la falla El Corral i la resta en l´Amistat, de la qual va ser el fundador, García ja havia sigut president de la JLF entre el 2007 i 2009. Actualment, ocupava el càrrec de vicepresident de la JLF d´Alberic i ara pren el relliu de Benavent, qui es va acomiadar entre aplaudiments i una sonora ovació juntament amb Maria José Benavent, secretària de la JLF .

Per a fer realitat els seus plans, el nou president estarà acompanyat per un grup que combina experiència i joventut. Els vicepresidents són Josep Grima, Maite Bolinches, Óscar Sevilla, Vladimir Cogollos i María Bru. La secretària és Encarna Martínez i la Vicesecretària Ainoa Ortega.

La tresorera és Desireé Bolinches, la delegada d´incidències és Alba Martínez i la de festejos, Ana Rey. Com a vocals també estan; Iván Conde, Alberto Guillem, Fran Aullana, José Pérez, Aitana Gimeno, Carmen Humanes, Carme Cogollos, Carlos Pi, Getsamí Ruiz i J. Alberto Miralles.

19 visualizaciones0 comentarios
bottom of page