top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Entrevista a Gema Muñoz Fernández, Fallera Major de la Falla Río Tajo - Cavite 2018


Tenim el plaer de tindre una entrevista individual amb Gema Muñoz Fernández , Fallera Major de la Falla Rio Tajo - Cavite 2018. En Gema ja tinguerem una entrevista al principi del seu regnat, junt a la seua FMI, Rocío Solis, i en el seu President, Rubén Moreno.

Començem l´entrevista individual.

Conta´ns un poc la historia de la teua Falla, el barri, la seua gent….?

La meua falla va nàixer per l´exercici 1982-1983, al cor del barri de la Malvarrosa de Valéncia. Es la falla mes prop de la mar de la ciutat, la seua FM va ser Mª José Rodriguez Tamarit, tia de la meua FMI Rocío, i el President que la va acompanyar va ser Rafael Blasco Isaac.

Es una falla molt familiar, acollidora i amb molt bon ambient.

Cuants fallers i falleres, entre xiquets i majors sou actualment en la comissió? Actualment som 254 fallers entre xiquets i majors

Conta´ns com es el teu president i com es la teua relació amb ell? El nostre president es molt dedicat a la seua falla, la seua comissió, dispossat a ajudar sempre que esta a la seua ma a qualsevol comissió veïna del sector. Nosaltres particularment tenim una molt bona relació d´amistat, es sens dubte un BON AMIC.

Com descriuries a la teua Fallera Major Infantil,i al teu president? Rocío es inquieta, divertida, alegre, preciossa, plena d´ entusiasme per tot el que te relació amb el món faller, em fet un equip fantastic o em viscut moments i experiencies meravelloses junt a Rubén, com he dit avanç, és un gran amic, lluitador, sociable i divertit.

Cuants tratges tens? Tinc 4 tratges.

Tres monyos o monyo ùnic? Hi ha estils de tratges que demanà anar en un monyo o tres, pero jo em quede amb els 3 monyos, per ser mes representatiu de les falleres i de Valéncia.

Preferixes Banda de FM? Si, la banda és un distintiu indispensable en una FM.

I de la Comissió? La cort d´honor de la FM de cada comissió crec que és suficient amb la caramba del escut de la falla.

Quins actes t´agraden més i quins menys? Tots els actes tenen el seu encant, em quede amb el conjunt de tots que fan de la expériencia de ser FM un any inolvidable.

Quins actes te has emocionat més? La presentació, l´ofrena i la cremà.

Com vares viure la teua Proclamació? Va ser el primer acte important com a representant de la falla, bellisim i el varem viure amb molta il.lusió.

I la Presentació? La presentació va ser emocionant, per tindre matissos mes especials per part de les nostres famílies i amics, i per ser el dia que per fi veïem el somni fer realitat, el dia que per fi, ja portavem la banda de FM.

En la falla ja plantada, què es el que més t´agrada? Tot el monument es nolt graciós, pero la part central plena d´ous va tindré un actractiu especial i enginyos.

Preferixes pasar per la Mare de Déu, el dia 17 o 18 de Març? No tinc cap preferencia, qualsevol dels dos dies i qualsevol horari es ven rebut per a anar a l´ofrena de la nostra benvolguda patrona com a representant de la teua comissió. Si bé és veritat que els xiquets es cansen més per la nit, pero afortunadament i sempre amb molta il.lusió tot ix bé.

Què aportarìes a la Festa com a contribució personal? Què canviaries? Mes dies oficials de festa.

Què condició indispensable consideres que deu de tindre la Fallera Major de València? Bon desembolupament en públic, ser amable i senzilla.

T´agradaria ser Fallera Major de València? ¿Quina fallera no es presenta a FM sense el mes minim pensament de vorés a l´ajuntament com a máxima representant de tots els fallers d´aquesta meravellosa terra? Clar que m´agradaria.

Creus que les Falles, es tenen que donar a coneixer a través de les xarcies? Si, hui en dia son una ferramenta d´us molt estessa sobretot a la joventut.

Com són les teues companyes del Sector? Les meues companyes del sector son cordials i simpàtiques, especials, perquè han sigut persones amb les que hem compartit moments, experiencies i somnis, particularment i en conjunt.

Conta´ns un poc més de tu: Jo me considere una persona sociable, fidel, reflexiva, decidida, forta, creativa, amb inquietuts i enamorada del món de les falles.

Ara unes preguntes ràpides.

Un llibre: Un mundo sin fin

Una pel.licula: Lo que el viento se llevo

Un Color: Rosa

El teu numero de la sort: 26

Un somni per cumplir: Recorrer Galicia en autocarabana

Una afició: Nadar

Quin es el teu menjar favorit? Paella

El teu grup de música favorit: The Piano Guys

Quins son els teus projectes futurs? En este moment estic centrada en mi mateixa, cuidant-me, pero si que m'agradaria sentir-me una persona plena i satisfeta en les meues accions, que a vegades ixen segons lo desijat per un mateix pero altres vénen determinades per altres factors. “El moment” pot aplegar a ser determinant

Vols afegir alguna cosa més? Estem atents, sigam capaços de donar-nos compte dels xicotets detalls que fan la vida divertida, diferent i especial per a cadaú. Cuideu-vos, feu esport i disfruteu!!!

Gràcies Gema

Imàtges cedides per Gema.

Vos deixem a continuació l´enllaç de l´entrevista que li varem fer als Representants de la Falla Río Tajo - Cavite, el passat mes de juny, al principi del regant de Gema i Rocío.

42 visualizaciones0 comentarios
bottom of page