top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Les candidates a Falleres Majors de Dénia participen activament en la convivència prèvia a l´elecció


S´acosta un dels dies més esperats pel món faller. Divendres que ve, 25 de maig, coneixerem els noms de les noves falleres majors de Dénia. Sis dones i onze xiquetes que aspiren a ostentar el màxim càrrec en les falles denieres.

El passat cap de setmana, i amb l´objectiu que tant els membres de l´assamblea com els components de la Junta Local Fallera les poguessin conèixer millor, les candidates es van presentar davant de tots ells.

Divendres a la nit, als salons del Reial Club Nàutic de Dénia, les candidates van desfilar vestides de valenciana i van explicar per què volen ser les noves falleres majors de la ciutat. L´acte, obert al públic, va comptar amb una gran assisència de persones que van voler conèixer de prop a les dones i xiquetes que aspiren al càrrec.

Dissabte va ser el dia gran de la convivència. Les candidates, al costat de les actuals falleres majors, Melani Ivars i Carla Vinaroz, van viatjar fins a Benidorm, on van realitzar una visita institucional a l´ajuntament de la ciutat.

A continuació van visitar a Petrer Bodagas Bocopa, on van rebre una explicació sobre els vins o on van prestar una atenció exquisida a les candidates.

La jornada va finalitzar a Elda, lloc en el que les candidates van poder conservar de manera relazada amb els components de l´assamblea i de la Junta Local Fallera que el proper 25 de maig votaran a les noves falleres majors de Dénia.

15 visualizaciones0 comentarios
bottom of page