top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

La Federació Junta Fallera de Sagunt celebra la festivitat de la Creu de Maig


La Federació Junta Fallera de Sagunt celebrá el pasat dissabte, 12 maig, la festivitat de la Creu de Maig que va tindre lloc en l´esglèsia del Salvador de Sagunt. Este event començà amb un passacarrer per la ciutat de Sagunt on els representants de les comissions falleres del Camp de Morvedre acudiren a recollir a les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Mar Gimeno i Andrea Escribá.

Posteriorment tota la comitiva fallera es va desplaçar desfilant fins a l´esglèsia del Salvador on es va realisar l´acte i es va procedir a la bendició de l´estatua floral de la Creu de Maig.

Per a finalisar, les màximes representants de la festa josepfina de la comarca, acudiren a la processó que, anualment, es celebra en el nùcli històric saguntí en honor a la Mare de Déu dels Desamparats. D´aquest mode, Mar Gimeno, Andrea Escribá i les seues Corts d´Honor i els representants de les distintes comissions falleres, participaren en este acte que es va iniciar en la plaça Blasco Ibáñez de Sagunt i va culminar en la ermita situada en el carrer Major, on depositaren les seues flors davant l´imatge de la patrona dels valencians.

11 visualizaciones0 comentarios
bottom of page