top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

La Falla El Mocador de Sagunt ha estat reconeguda com un dels 34 millors projectes solidaris de la C


El Mocador participa a "La Gala de la Solidaritat Fallera" de Junta Central Fallera

La seua col,laboració amb les ONG, Càritas, Fundació Ronald McDonald, CIM Burkina, a més del seu projecte inclusiu i igualitari han estat reconeguts arreu de tot el territori valencià.

Enguany la comissió saguntina ha gestionat un projecte orientat a la xicalla i les dones. La col.laboració s´ha desenvolupat amb donacions de roba, aliments i la seua tradicional Campanya Cap Infant sense joguet a Nadal, amb l´ ONG. Càritas. La donació de l´import monetari dels rams de flors de l´exaltació de les seues FFMM i el regal que els seus representants donen a altres falles a la Fundació Ronald McDonald que treballen amb els familiars d´infants hospitalitzats fent una llar fora de la llar. Per últim, a escolaritzar infantils i projectes inclusius amb la dona, al país africà de Burkina Faso amb una subhasta solidària d´il.lustracions d´artistes de primer ordre internacional.

Les seus colaboradores Maria Gaspar i Esther Argente declaren " destaquem la gran qualitat humana i el gran treball que fan estes ONG. estem molt satisfetes de poder apostar alguna cosa a les persones que va destinada la nostra desinteressada col.laboració.


8 visualizaciones0 comentarios
bottom of page