top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

La Junta Local Fallera de Sueca amb el teatre Faller


El passat dimarts 10 d´abril va tindre lloc la presentació de la II Mostra de Teatre Faller de la Comunitat Valenciana a la seu de la JCF, amb l´assistència de les FFMM de València i representants de les Juntes Locals participants.

El President de la JCF va ser l´encarregat de presentar el cartell, junt als components de la Federació de falles de Gandia, ciutat anfitriona d´aquesta segona mostra.

Les companyies teatrals de Cullera, Torrent, Borriana, Sagunt, València, Sueca, Xàtiva, Oliva, Alzira i Gandia seran les encarregades de participar en la II Mostra de Teatre Faller al Museu Faller. A més enguany hi haurà un dia en el qual els més menuts interpretaran obres de teatre i els encarregats d´ aquesta tasca seran els grups infantils d´Alzira, Torrent i València.

Sueca participarà amb l´obra guanyadora al concurs de Sainets celebrat les passades falles 2018. El sainet de la Falla Avda. 18 de Juliol "Visites de l´altre món" serà representat el divendres 27 d´abril a les 18:00h. Les entrades podran adquerir-se a la taquilla del Museu Faller de Gandia i a més cada companyia de teatre té a la seua disposició les entrades. podreu gaudir del millor teatre de la Comunitat Valenciana sols aportant un xicotet donatiu de tan sols 3 euros.

Del 21 al 29 d´abril seran totes les representacions teatrals a Gandia.


25 visualizaciones0 comentarios
bottom of page