top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

La II Mostra de Teatre Falles de la Comunitat Valenciana tindrà com a seu el Museu Faller de Gandia


El Museu Faller de Gandia serà la seu de la II Mostra de Teatre Faller que se celebrarà els dies 20,21,22,27,28 i 29 d´abril. Aquest gran esdeveniment ha estat organitzat per la Junta Central Fallera i la Federació de Falles, amb la col.laboració de les altres juntes locals. En aquesta mostra participaran companyies de teatre amateur de diferents localitats de la Comunitat Valenciana, sent Gandia l´amfitriona d´aquest gran esdeveniment cultural.

Les companyies teatrals de Cullera, Torrent, Borriana, Sagunt, València, Sueca, Xàtiva, Oliva, Alzira i Gandia seran les encarregades de participar en la II Mostra de Teatre Faller al Museu Faller. A més enguany hi haurà un dia en el qual els més menuts interpretaran obres de teatre i els encarregats d´aquesta tasca seran els grups infantils d´Alzira, Torrent i València.

Les entrades podran adquerir-se a la taquilla del Museu Faller de Gandia i a més cada companyia de teatre té a la seua disposició les entrades. Podeu gaudir del millor teatre de la Comunitat Valenciana sols aportant un xicotet donatiu de tabn sols 3 euros.

La programació de la II Mostra de Teatre Faller de la Comunitat Valenciana és la següent:


13 visualizaciones0 comentarios
bottom of page