top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

Les Falleres Majors de Gandia visiten per primera vegada als Bombers, FCC i Hospital de Gandia


Hui les Falleres Majors de Gandia han visitat per primera vegada al Consorci de Bombers, a l’empresa FCC, l’Hospital de Gandia i han realitzat la tradicional visita a la Creu Roja. Tots ells són una part fonament perquè la festa de les falles siga possible.

Per primera vegada les Falleres Majors de Gandia i el president de la Federació visiten el consorci de bombers. Ells són una part important de la nostra festa i mereixen el reconeixement de tot el col•lectiu faller.

Les Falleres Majors de Gandia i el president de la Federació de Falles han visitat per primera vegada l’empresa FCC, encarregada de la neteja de la nostra ciutat. Ells són una part importantíssima de la nostra festa. Gràcies a FCC poden gaudir de la festa i a més mantindre una ciutat neta.

Les Falleres Majors de Gandia i el president de la Federació de Falles han visitat l’Hospital de Gandia. Per segon any, els xiquets i malalts oncològics podran gaudir de dos ninots indultats a les seues zones comuns. L’objectiu és que la festa de les falles arribe a tots els punts de la ciutat, fins i tot a l’hospital. I com no, agrair a tots els professionals que durant la festa de les falles ens cuiden i protegeixen.

Les Falleres Majors de Gandia han visitat a la Creu Roja, una institució que durant molts anys col·labora amb les falles i protegint al col·lectiu faller. Sense ells, les falles no serien possible.

Imatges: Federació de Falles de Gandia

18 visualizaciones0 comentarios
bottom of page