top of page
  • Foto del escritorDe festa en festa

La Federació Junta Fallera de Sagunt signa un nou conveni de col·laboració amb l‘Epicentre


La Federació Junta Fallera de Sagunt i el centre comercial l‘Epicentre han signat, de nou, un conveni de col·laboració per a la festa josefina de la comarca. El document es va rubricar la passada setmana pel president de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Rafael Burgos, i la directora de màrqueting de l’Epicentre, Elena Ribelles.

Com ja succeïra en anys anteriors, aquest acord permetrà a l’entitat festiva comarcal el poder realitzar l’Exposició del Ninot en aquestes instal·lacions comercials mentre que l‘Epicentre atorgarà el premi al millor ninot de falla per votació popular que rebran vals regale per valor de 500 euros, el més votat, 300 euros, el que quede en segona posició, i de 100 euros per al tercer amb major nombre de vots, a més de rebre una banderola acreditativa el 16 de març durant l’acte de lliurament de premis.

Així mateix, gràcies a aquest acord de col·laboració, l’Epicentre ha aportat diversos regals que la Federació Junta Fallera de Sagunt ha lliurat als xicotets guanyadors de diversos concursos realitzats durant aquest exercici organitzats des de la delegació de Cultura de l’entitat festival de la comarca.

En el marc d’aquest conveni, a més, s’emmarca la possibilitat que, en un futur, es puga celebrar en l’esplanada posterior d’aquest centre comercial, tant el concurs com el certamen infantil de playbacks. Com arreplega el document, aquest acord queda supeditat a l’aprovació i ratificació del mateix per part de l’assemblea de Presidents de les comissions falleres del pròxim exercici així com que la corporació municipal seguisca assumint els costos de muntatge com en edicions anteriors.


18 visualizaciones0 comentarios
bottom of page